Halkbank  ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Kbr'nin şikayet sonucundan memnuniyeti

         

Halkbank Benden Teyit Edilmemiş Anne Kızlık Soyadı Hatası

311görüntüleme
Kbr
Kbr 12 Mayıs 2020 06:49

Bankanızla ilgili en çok şahit olduğum sıkıntılardan biri benim de başıma geldi. Kaçtır diyalog şifre almak istediğimde Anne Kızlık Soyadı Hatası var Şubeye gitmem isteniyor. Benim verdiğim bilgilerde bir hata yok sizin bilgilerimi hatalı girmenizin sorumluluğunu özellikle salgın döneminde evde kalmamız gerekirken şubeye gidip hem kendimi sağlığımı hem de başkaların sağlığını riske atarak ben mi ödemeliyim?

 Bu duruma kolaylık sağlamanız gerekirken başka yolu yok mudur acaba merak Bu arada benden sesli yanıt sisteminden harf teyidi alınmadan bana sorulmayan bir soru nasıl direk hatalı oluyor anlam veremedim. Bize sorulmayan bir bilgiyi siz yanlış girmişsiniz. Bunun sorumluğu neden bana yüklendi onu da anlamış değilim.

Halkbank Logo
Halkbank12 Mayıs 2020 08:10

Müşterimizin şikayeti değerlendirmeye alınmak üzere Bankamız ilgili birimine iletilmiştir. Şikayetin çözümü için gerekli işlemler yapılarak müşterimize konu hakkında bilgi verilecektir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un 0 850 222 0 400, Halkbank Kobi Dialog’un 0 850 222 0 401 numaralı telefonlarından, (212) 340 09 99 numaralı faksı ve www.halkbank.com.tr adresli web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Kbr
Kbr13 Mayıs 2020 15:49

Yaklaşık 1 saat önce Bağcılar Halk Bankası'na gittim. Eksik olan bilgilerimi güncellettim. Bana verilen formları doldurdum imzaladım. Banka personeli benimle ilgilenmemek için değişik tavırlar icindeydi. Hemen akabinde müşteri hizmetlerini aradım. Bu seferde Bankacılık hizmet sözleşmesi sisteme girilmemiş imzalamamış dendi. Ben çalışan bir insanım Şubeye gidip gelmekten bıktım. Bir diyalog şifre almak için bu kadar sorunla karşılaşmanın izahı nedir. Lütfen bu sorunu çözün bana dönüş sağlayın.

Halkbank Logo
Halkbank14 Mayıs 2020 11:16

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un 0 850 222 0 400, Halkbank Kobi Dialog’un 0 850 222 0 401 numaralı telefonlarından, (212) 340 09 99 numaralı faksı ve www.halkbank.com.tr adresli web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Kbr
Kbr14 Mayıs 2020 16:29

Bana bir bilgi verilmedi

Kbr
Kbr15 Mayıs 2020 08:24

Banka tarsfından kayıt oluşturuldu 2 gün önce. Tarafıma geri dönüş sağlanmadı bekliyorum.

Kbr
Kbr21 Mayıs 2020 09:25

Bankanız tarafından sorunumla ilgili açılan kayıt ile alakalı 2 hafta oldu ne arayan var ne soran. Bizzat şubeyi aradığımda telefonlar dahil açılmıyor. Ben hayatımda bu şekilde sorumsuzca çalışan bir banka görmedim. Şubenize dahi gittiğimizde resmen bizi küçümseyip başlarından salan küçümseyen personellerle dolu kurumunuz. Bir kamu bankasına devletimizi temsil eden bankaya yakışmadı Kınıyorum sizi.

Kbr
Kbr22 Mayıs 2020 04:22

Bankanız tarafından sorunumla ilgili açılan kayıt ile alakalı 2 hafta oldu ne arayan var ne soran. Bizzat şubeyi aradığımda telefonlar dahil açılmıyor. Ben hayatımda bu şekilde sorumsuzca çalışan bir banka görmedim. Şubenize dahi gittiğimizde resmen bizi küçümseyip başlarından salan küçümseyen personellerle dolu kurumunuz. Bir kamu bankasına devletimizi temsil eden bankaya yakışmadı Kınıyorum sizi.

0 Yorum

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Benzer Şikayetler