Devlet Bankası Halkbank'ın Sözüne İstinaden Para Yatırdım
Şikayetimi buraya yazdıktan sonra kimse beni aramadı. Şikayeti yazmadan önce aradılar, çözüm üretmediler. Şimdi buraya sanki şikayetimden sonra aranmışım gibi yazı yazıyorlar. Şikayetim var a yazdıktan sonra kimse beni henüz aramadı
Halkbank Paraf KOBİ kredi ® kartımın borcu için Halkbank diyaloğu aradım. Bana kartımın askeri ödeme tutarımı ödersem, kartımı 24 saat sonra kullanabileceğimi söyledi. Yatırdığımda kartımı kullanamadığımı gördüm. Aradığımda şubemle görüşmemi söylediler. Şubeye gittiğimde bana çağrı merkezi tarafından yanlış bilgi verildiğini kartı kullanamayacağım söylendi. Çağrı merkezini aradım itiraz kaydı oluşturdum. 09.02.2023 tarığı saat 14,30 da Halkbank beni aradı. İsmini söyleyen ama soyadını söylemeyen kadın müşteri temsilcisi bana yanlış bilgi verilmediğini kartın sorunu olmadığı ama şube tarafımdan limitlerimin kapatıldığı söyledi. Özet olarak Halkbank'ın bilinç olarak ya da koordinasyon eksikliği nedeniyle yaptığı yönlendirme yüzünden elimdeki kısıtlı parayı buraya aktarmış oldum ve limitlerim açılmadı. Devletin bankasının sözüne güvenerek yatırdığım tutarın iadesini ya da kartımın tekrar açılmasını istediğimde, bunun mümkün olmayacağı söylendi.