29 Mart 2013

Halkbank Hesabımdan Ücret Kesildi!

Halbank hesabımdan bilgim ya da herhangi bir onayım olmadan, hiçbir şekilde de harcamam olmamasına rağmen 5,25 TL. harcama olarak hesabımdan kesildi iade etmediler.

Aykut 70 Okunma

Cevaplar

  • Aykut 14 Mayıs 2013

    15 mayıs 2013. İade falan gerçekleşmemiştir. Hesabı olanlar dikkat etsin.Nerde ne zaman ne yapacakları asla belli değil.

  • Aykut 18 Nisan 2013

    Masal bile anlatmıyorlar.Gitti param di mi ? Gaspın kıralını yaptınız di mi ? Kandırıldım di mi ? Zorla soyuldum di mi ? ben bir koyunum di mi ? di mi ? di mi ?

  • Aykut 09 Nisan 2013

    Devletin bankası.Haletun devletin memuru çalışıyor.Bu kadar başı boşluk,bu kadar gayri ciddilik ....ancak bir devlet kurumunda olabilir zaten.Paramı iade etmediler tabiki.Özelleştirmeye son gaz destek veriyorum.Ama bankayı alan çalışanları değiştirmezse ...yandı.

  • Aykut 05 Nisan 2013

    05 Nissan 2013. İade gelmedi.Kimse aramadı.Yönetimin tüm üst kademsine mail attım.Bir tanesi bile ilgilenmediler. Hatta bugün doğum günüm ; bir tek Halkbank tan d.günü mesajı gelmedi.Bu kadar umursamazlar. Özelleşsin tamamen çalışanları da....

  • Aykut 02 Nisan 2013

    02 Nisan 2013. İade falan gelmedi.Üstüne yattılar paramın. Haracın resmi adı değişmiş o kadar.

  • Aykut 01 Nisan 2013

    Halkbank a 1000 tane şikayet yazın ,1000 tanesine de aynı fix cevabı alır yere oturursunuz.Eskiden sokak çetelri olurdu.yol kesip silah ya da bıçak zoruyla 3Tl 5 TL gibi haraç keserlerdi.Vermememk için dövüşebilridin ; dayak yerdin ama paranı ve şerefini korurdun.Ya da haracı öder polise koşup şikayetçi olurdun.İş resmiyete binince ayağına kapanır şikayetini geri alman için kul köle olurlardı.Şikayetinede ısrarcı olursan mahkemede gasp suçundan 36 yılla yargılanırlardı. Peki aynı olay günümüzde şekil değiştirip yine aynı senaryo karşımızda.Ama en ilgincide karşınızda hakkınızı koruyabileceğiniz hiç kimse yok.Türk Yagısını falan dinlemiyor bunlar.Kendi kanunlarını yazıp ,kendilerini hep kendi lehlerine yönetiyorlar ve hiç kimsenin de gücü yetmiyor.Amerikanın bile...

  • Halkbank Temsilcisi29 Mart 2013

    Müşterimize mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Bilgilerinizi rica ederiz. Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 365 gün 24 saat hizmetinizde olan Dialog'un 444 0 400 numaralı telefonu ve 212 340 09 99 numaralı faksımıza ya da www.halkbank.com web sitemize iletebilirsiniz.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön