Haklar Kurfalı Hürriyet Mahallesi şubesi kasiyerbayan canından olmuş gibi sanki zorla yapıyormuş gibi poşet diyorum, daha ürün geçiyor hepsini geçip ücreti söyleyince veriyor. Poşeti haliyle kasadan diğer geçen insanlar bekliyor bayana ne desen gerekiyor. İlgisiz eğitimsiz İnsanları şubenize doldurmuşsunuz.
Değerli Müşterimiz,
Şikayetinize istinaden şikayet kaydı oluşturulmuştur. Tarafınıza en kısa süre içerisinde geri dönüş sağlanacaktır.
0850 755 58 58 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.
hakmarexpress Müşteri Hizmetleri
Haklar Kurfalı Hürriyet Mahallesi şubesi kasiyer bayan canından olmuş gibi sanki zorla yapıyormuş gibi poşet diyorum, daha ürün geçiyor hepsini geçip ücreti söyleyince veriyor. Poşeti haliyle kasadan diğer geçen insanlar bekliyor bayana ne desen gerekiyor. İlgisiz eğitimsiz İnsanları şubenize doldurmuşsunuz.