“Geri dönüşünüz ve olayla yakından ilgilendiginiz için tesekkur ederim”
Reyonda kg fiyatı 7,95 TL yazan 2 çeşit kavun vardı. Kavunlar aynı rafta ve karışıktı. Gözüme kestirdiğim 1 tane kavunu aldım. Yazarkasa fişini kontrol ettiğimde kg fiyatı 9,95 TL olarak görünüyordu. Kasiyere söylediğimde aldığım kavunun fiyatının 9,95 olduğu 7,95 olan diğer kavun fiyatı olduğunu söyledi. Bende reyondaki fiyat ile kasa fiş resmini çektim. Kavunları karışık olarak aynı yere koymuşlar ve tek fiyat yazmışlar itiraz edince kabalaşmaya başlayan kasiyer kız. Müşterilere karşı davranış eğitimi verilmeden kasada görevlendirilen çalışanlar ve belkide mağaza yetkilileri tarafından tek fiyat yazılarak kandırdıkları müşterilerden alınan haksız kazancı kar sayan Hakmar mağazası yazıklar olsun.