Hakmar'a gittim alışveriş yaptım bir iki bir şey;
Ödemeyi yapıp fişi aldığımda 5 kuruş eksik verdiğini gördüm ve kasiyerkasayı kapattı hiçbir şey demeden gözümün içine bakıp. Fişe ve verdiği paraya baktım 5 kuruş eksikti
Bu olayı Allah yaşattı bana biraz yürüdüm başka markete girdim oradaki kasiyere 5 kuruş vermedi, o da yok dedi ve ondan da 10 kuruş aldım. Arkadaşlar fıkra gibi gelebilir ama yüce Allah sebepsiz hiçbir şey yaşatmaz bu 5 kuruş meselesi değil kul hakkı. Bu adamlar böyle böyle zengin oldu. Kul hakkının ne olduğunu bilen 5 kuruş değil 1 kuruşu bile vermeli para üstü olarak.
Hakmar'a gittim alışveriş yaptım bir iki bir şey; Ödemeyi yapıp fişi aldığımda 5 kuruş eksik verdiğini gördüm ve kasiyer kasayı kapattı hiçbir şey demeden gözümün içine bakıp. Fişe ve verdiği paraya baktım 5 kuruş eksikti Önce bir şey demeyeyim 5 kuruş ne olacak dedim içimden ama sonra hak meselesi bu dedim benden 5 kuruş alan diğer Türk halkından 5 kuruş alırsa bu bir haksızlık dedim. Günde binlerce kişiden bunu yapıyor olabilir bu markalar. Ben Türk halkını korumak için 5 kuruş istedim yok dedi. 5 kuruş sorun olur mu sizin için dedi yok olmaz 10 kuruş ver o zaman dedim ve çıkardı verdi.