Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Hacettepe Üniversitesi Hastanesi ile ilgili

Evren sonuçtan çok memnun

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Randevu Sistemi

Evren 14 Haziran 2021 10:49
Evren'in Teşekkür Mesajı
“Yankı hanıma sonsuz teşekkürler”

Hacettepe Hastanesi başhekimliğine ulaşmaya çalışıyorum bu mailim ile ortopedi bölümüne ulaşamıyorum çünkü. Bu nasıl bir sistemdir kimseye basit bir randevu için ulaşamıyoruz. İyi çalışmalar randevu sisteminiz hakkında uzun uğraşlar sonucunda size sormaya karar verdim. Ortopedi bölümünüzde kaza geçirerek ayağından ameliyatını olan oğlumun belirli zamanlarda kontrol olması gerekiyor ve biz ailesi olarak 3 aydır ne telefonla ne online olarak bölümünüze ulaşamıyoruz. Telefon sürekli meşgul veya açıyor görevli arkadaşlar hemen kapatıyor ( kaldırıp geri kapatma taktiği) bizler de son çare belki başhekimimiz yardımcı olur diye buraya yazmak durumunda kaldık. Belki sizlerin daha önemli işleriniz vardır bu tip şikayetlerle uğraşamazsınız ama bir yol gösterin lütfen. Hastanemizin halkla ilişkiler birimine dahi ulaşamıyoruz anlamak mümkün değil... Gereğinin yapılması arz ve rica ederim.

Evren02 Temmuz 2021 10:36

Yankı hanıma sonsuz teşekkürler

02 Şubat

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Kontrol Randevusu Alamıyoruz

Hacettepe ortopedi bölüm ü skolyoz gurubundan pandemi dönemi ve sonrası yaklaşık 3 yıldır randevu alamıyorum telefonlar hep meşgul hatlar düşmüyo oğlumun kontrolü var mağdur ediliyoruz yıllık kontrolü aksatmamamız gerek ama randevu telefonuna bakan yok maalesef saglik Bakanlığına şikayet edeceğim

2 Yorum

Nur
Nur

Gerçekten kardeşim sana öyle katılıyorum ki bu konuda. Amam hacettepenin tüm bölümleri için geçerli bu. Asla telefonla ya da internet üzerinden ulaşılamıyor. Dediğiniz gibi aç kapa yapıyorlar. Tek çözüm direkt hastaneye gitmek. Ayrıca internetten randevu bölümünde ortopedi bölümünün ismini göremedim. Acaba farklı bir ismi mi var biliyor musunuz.

Evren

Maalesef başka bir ismide kaldırılmış