Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Hacettepe Üniversitesi Hastanesi ile ilgili

2 Destekçi

Hacettepe Hastanesi Psikiyatri Polikliniği Randevu Alamama Sorunu

Ebru
Ebru 17 Ağustos 2021 12:10

Hacettepe Hastanesi'nin Psikiyatri Polikliniğinden randevu almak istiyorum ancak sekreterlikten randevu verilmiyor. Gece 00:00'dan sonra internetten randevu alabileceğim söyleniyor ama kaç gündür randevu almak için uğraşıyorum ama hiçbir şekilde randevu alamıyorum.

2 Destekçi

31 Ekim 2022

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Hacettepe Psikiyatri Randevu Alamıyoruz

Babam 85 yaşında Alzheimer hastası acil muayene olması gerekiyor fakat İnternette asla müsait randevu yok. Özel randevu istiyoruz 444 4 444 Hacettepe Psikiyatri bölüm sekreterliğini ara diyor. Sekreterlik asla açmıyor. (0312 305 18 78) Normal randevuyu geçtik özel randevu bile alamıyoruz şaka gi...

1 Destekçi
12 Nisan 2022

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Randevu Sorunu

Hacettepe Hastanesinden randevu alamıyoruz psikiyatri bölümünden aylardır artık telefon alalım internetle olmuyor. Lütfen buna çözüm bulunsun artık aylardır sürünüyoruz resmen bir randevu için yeter psikiyatriden randevu düzgün açılsın. Artık geceleri randevu için uykusuz kalıyoruz.

3 gün önce

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Diş Hekimliği Randevu Alamıyorum!

Randevu alamama dünden beri üç telefonla arıyorsun açan yok sonra hep meşgul randevu alamıyorum çocuk diş hekiminden eşim kız kardeşim ben arıyoruz açan yok ya da sürekli meşgule atıyorlar iki gündür randevu alamıyorum Hacettepe diş hekimi açmıyorlar şikayetçiyim!

1 Yorum

Enes
Enes

Aynı sorunu bende yaşıyorum kafayı yemek üzereyim yeter!