GYMFIT Deluxe Üye Bilgilendirmesi Yapılmıyor!

Gökay
18 Mart 2024 16:39

2023 Kasım ayı boyunca neredeyse iki günde bir arayıp 'Fiyat artacak, kaydınızı güncelleyin' dediler. Biz de en sonunda 22 Kasım 2023 tarihinde üyeliğimizi tekrar oluşturduk. Kaydolurken deluxe üyelik için 27 TL fark olduğunu söylemediler ve sadece Next Level Gym Fit'e üyeliğimizi yaptılar. Halbuki bizden üç gün önce kaydolan iş yerinden bir arkadaşımıza bu bilgiyi vermişler ve deluxe üye olarak kaydolmuş. Eşimle ben üç yıldır Gym Fit Next Level'a gitmekteyiz. İş yerinde bizim Next Level Gym Fit'e gittiğimizi gören başka yakın arkadaşlarımız da Aralık ayında kaydolurken, hiç sormadan ve fiyat farkı dahi istemeden deluxe üye olarak kayıtlarını yaptılar. Biz bunu öğrendikten sonra konuşmak için gittiğimizde oradaki personel deluxe için 3.000 TL fiyat farkı olduğunu söyledi. Fakat daha birkaç gün önce fiyat farkı almadan arkadaşlarımız kaydolmuştu. 'Bu fiyat son kampanya' diyerek her gün aradılar, sonrasında fiyat artmadı ve bizden sonra gelenlere de aynı şeyi söylediler. Bize bilgi veren de olmadı, sorduğumuzda 'O tarihte yoktu' denildi ve tartışma başladı. Bizden üç gün önce kayıt olan ve bizim kaydolduğumuz gün değişen, ardından tekrar fiyat farksız deluxe üye kampanyası bize verilmemiş oldu. Biz buraya on kişi getirdik. Onlara da aynı şeyler tanındı. Bu prosedür nasıl günlük değişebiliyor ya da bize neden eksik bilgi veriliyor ve geri adım atılmıyor? Müşteri memnuniyeti kayıt ücretini alana kadar mı geçerli? Açıldığı günden bu yana Gym Fit Next Level'a giden biri olarak bu çifte standardın düzeltilmesini istemekteyim. Elimde kanıtlarım da var. Tekrar şansımı deneyeceğim, yine aynı cevapları alırsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

GYM Fit Metromall Delux Üyelik Sorunu

Kübra sonuçtan memnun değil

GYMFIT Spor Salonu Üyelik İptali

Kübra
18 Aralık 2023 14:10
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

GYMFIT İnsanları Mağdur Ediyor

Orhan