Güvenilir Gayrimenkul Carlingen Gayrimenkul Şirketi İle Yaşadığım Sorunlar

17 Mayıs

Ben güvenilir gayrimenkul denilen yeni adıyla carlingen mağduruyum. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine girdim. Bana ramazan kampanyası olduğunu söylediler ve daha sonra kampanyanın ve ticaretin iptal olduğunuz söylediler.

Ben paramın iadesini istediğimde veremeyiz dediler. Bana Forum dondurmam şartı verildi. Bu formun içeriğinde gerekli imzalar ve kabullenmeler var mesela herhangi bir şikayet durumda 50. Bin dolar ceza gibi şartları dayatıyorlar çıkmak istediğimizde 24. Ay sonra paramın iade edeceklerini söylediler.

H**denilen departman bana hiçbir sıkıntı olmaz inanın dediler. Çok güzel havası sergilediler. Ben şimdi soruyorum bana benimde haberim yok ben bilmem gibi ithamlarda bulunuyorlar.

12 Haziran 13:55

Sıtarbax yeni adı. Eski adıyla Carlingen güvenilir gayrimenkul beni ve arkadaş larımı mağdur ediyorlar lütfen bizlere yardımcı olunuz yetkililer den ricam bunlar dolandırıcı kimse kanmasın sahte sözler yalan vaatler kârpayı diye birşeyyok paramızı vermiyorlar ne kar ne ana para şebeke bunlar sahibide çalışanları teşkilat hepsi birden kandır vaat edip sonra bizi de haberimiz yok diyorlar ama ettiklari vaatleri söyle miyorlar insanlar kanmasın

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Kadir
20 Mayıs 20:09
Güvenilir Gayrimenkul Carlingen Gayrimenkul Şirketi İle Yaşadığım Sorunlar

Bu benim banka dekontum

Güvenilir Gayrimenkul Paramızı Geri Alamıyoruz

3 hafta önce

Yapmış olduğumuz iki yatırımda da büyük hayal kırıklığına uğramış olup eşim ve ben ikimiz de mağdur durumdayız. Güvenilir Gayrimenkul'den bu konuda çok muzdarip ve şikayetçiyiz. Durumumuzu nasıl çözüleceğini ilgili çalışanlar sürekli bizi oyalayıp erteliyorlar. Herhangi bir sonuç alamıyoruz. Lütfen ...

Güvenilir Gayrimenkul Ana Para İadesi

3 hafta önce

Güvenilir gayrimenkul ana para iadesi 21.03.2022 Tarihinde öncü Hayat Medikal kozmetik san. Ve tic. Ltd. Adlı şirkete 20.000 TL yatırdım. Şirket, her ay %5 kar payı vereceğini taahhüt etti. 6 ay kadar taahhüdü yerine getirdi. Sonra ödemeleri ve yatırımları dolar kuruna çevirdiklerini, paramızın değe...

Güvenilir Gayrimenkul Paramı Alıkoydular!

3 hafta önce

Nerede bu devlet nerede bu devletin askeri polisi neden kimse sesimizi duymuyor neden kimse bu olaya el atmıyor biz canımızı malımızı kime emanet edeceğiz neden adalet sistemi çalışmıyor isyan ettim arkadaş!

1 Yorum

İsrafil

İsrf4646 Instagram da ulaşın

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.