Gulf Sigorta A71 Cep Telefonu Kaskosu İşe Yaramadı!
1.636görüntüleme Sayın Uğur G.,
Öncelikle değerli bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Tarafımıza iletmiş olduğunuz konuyu hassasiyetle değerlendirmeye aldığımızı bildirmek isteriz.
Gulf Sigorta A.Ş. olarak, müşterilerimizin her türlü talep ve şikâyetlerini çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.
Talebiniz ile ilgili olarak en kısa sürede tarafınıza geri dönülecektir.
Herhangi bir sorunuz olması durumunda 4441244 numaralı Müşteri İletişim Merkezimizden de bize ulaşabilirsiniz.
Gulf Sigorta A.Ş.
Sayın Uğur G. ,
Şirketimize bildirmiş olduğunuz iletişim numaralarınızdan tarafınıza ulaşılamadığından, süreç ile ilgili bilgilendirme yapılamamaktadır.
Şirketimiz ürün ve hizmetleri ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikâyet, öneri ve isteklerinizi “www.gulfsigorta.com.tr” internet sitemizde yer alan ‘’iletişim’’ bölümünden ya da 444 12 44 numaralı Müşteri İletişim Merkezimiz kanalı ile bize doğrudan ulaşabilirsiniz.
GULF SİGORTA A.Ş.
Değerli Müşterimiz,
Talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza konu hakkında geri dönüş yapılmıştır.
Şirketimiz ürün ve hizmetleri ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikâyet, öneri ve isteklerinizi www.gulfsigorta.com.tr internet sitemizde yer alan ‘’iletişim’’ bölümünden ya da 444 12 44 numaralı Müşteri İletişim Merkezimiz kanalı ile bize doğrudan ulaşabilirsiniz.
GULF SİGORTA A.Ş.
24.07.2020 tarihinde Teknosa ®'dan aldığım Samsung ® marka a71 model cep telefonum iş yerinde çalıştığım esnada ya gelen müşteriler tarafından alındı ya da çalındı kasko'ya müracaat ettim karakol tutanağıyla bana ret cevabı geldi.
3.800 TL'ye aldığım telefon ve 700 TL'ye yaptırdığım sigorta hepsi boşa gitti. Bu konuda firmanın daha duyarlı olmasını ve müşteriyi daha iyi bilgilendirilmeli, büyük ve kurumsal firmadan güvenerek ve inanarak alıyoruz halen kullanmadığımın telefonun borcunu ödüyorum ve çok üzgünüm.