Greyder Ayakkabının Tasarımı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

İbrahim
30 Eylül 14:17

15 Ağustos tarihinde Balıkesir ili Onburda AVM Greyder mağazasından satın almış olduğum ayakkabının tasarım anlamında hatalı olduğunu değerlendiriyorum. Ayakkabıyı ilk uzun süreli kullanımımda ayak bileklerini kestiğini, ayakkabının kenarlarında bulunan plastik kısımların bileğe temas ettiğini, bu nedenle yürüyüş esnasında bileklerdeki kemiklere temas ederek kesi uyguladığını gördüm. Bu kapsamda mağazaya müracaat ederek şikayetimi ilettim ve mağaza üzerine düşeni yaparak firmaya inceleme için gönderdi. Bugün cep telefonuma iletilen kısa mesajla incelemenin tamamlandığı bildirildi. Greyder firmasının müşteri temsilciliğini arayarak detayları öğrendiğimde ise üründe herhangi bir kusur tespit edilmediği bildirildi. Şikayetimle ilgili detaylı görüşeceğim bir yetkili talebine ise olumsuz cevap verildi.
Kalitesi ile tercih etme sebebimiz olan kurumsal bir firmanın çözüm odaklı bir yaklaşım tercih etmeyerek sattığı malın sorunuyla beni baş başa bırakması markanın kalite algısıyla örtüşmemektedir. Ayakkabıyı artık kullanamayacağımı, paramın da çöpe gideceğini belirtmeme rağmen yapacak bir şey olmadığını beyan etmişlerdir.
Bu ve buna benzer sorunlar hayatın normal akışına uygundur, burada kimseyi suçlamak niyetinde değilim. Ancak firmanın tek taraflı olarak tüketiciyi dinlemeden haksız bulması, iddialarını keyfi ya da gerçek dışı bulması ise etik değildir. Oyda ki mağduriyetin giderilmesi kapsamında tadilat yapılabilir, değişim yapılabilir veya farklı bir ürüne yönlendirilebilirdi. Netice olarak söz konusu firmanın müşteri memnuniyeti noktasındaki eğiliminin tüketiciler olarak bilinmesinin fayda sağlayacağını değerlendiriyorum.

Ercan
01 Mart 19:43

Fatih
07 Kasım 11:42

Şaban
11 Kasım 16:31
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

İade Edilen Ürünün Ücreti Hala Yatmadı!

Zeynep
12 Kasım 01:23