Ece sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 19:39

İstanbul Greenmotion Kartal Şubesinden kiraladığım araç her anlamda çok kötüydü ama sonraki süreç oldukça sıkıntılıydı. Yolcu360 üzerinden kiraladığım aracın, kaza yapmadığım halde plakası düşmüş. Trafik polisleri ve zabıtalar sayesinde süreç ile ilgili bilgim oldu. Firmayı arayıp ne yapmam gerektiği hakkında bilgi almak istediğimde, 'Ceza yeseniz bile cüzi bir şey ödersiniz.' gibi bir geri dönüş aldım. Emniyette dilekçemi her şeyi hallettim. Daha sonra firmaya plaka ücretini sorduğumda 1700-2000 TL arası bir tutar olduğunu iletti.
Kullanmış olduğum HGS, akaryakıt ve plaka bedelini aldılar. Depozitomu yatırmadılar. Üstüne 2400 TL'ye yakın bir tutar daha kendim şubeden gidip ödeme yaptım. Başka ödeyeceğim herhangi bir tutar olup olmadığını sordum ve şube personeli bana başka herhangi bir ücret çıkmayacağını beyan etti. Ben de bundan sonraki süreçte 50 TL bile fazla ödeme yapmayacağımı ilettim. Fakat 09/10/2024 tarihinde kredi kartımdan 615,50 TL ruhsat bedeli adı altında bir tutar çekilmiş. Aslında 3300 küsürmüş ama müşteri memnuniyeti adı altında 615 TL bana yansıtılmış. Her şeyinizle, hem araçlarınız hem şube personelinizin üslubu tam anlamıyla bir hayal kırıklığı. Bana bunun bildirimini WhatsApp'tan yapıyorlar.

12 Ekim 2024 07:53 (Şikayetten 12 saat sonra)
12 Ekim 2024 18:29
16 Ekim 2024 15:13
Ece
23 Ekim 2024 17:40

Şikayetim hala devam etmekte ve bugün şirket tarafından bana tekrar tekrar 24,91 TL tutarında borç çıkardılar :) ) ) ) ) Ödemediğim takdirde 7 gün sonunda yasal takip başlatılacakmış :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Şaka mısınız?

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
26 Aralık 2023 11:16

Firdevs
09 Nisan 2024 03:22
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
13 Kasım 2024 23:58
Haksız Sigara Yanığı İddiası Ve İade Edilmeyen Depozito

Yunus
21 Mart 2024 09:37
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Greenmotion Car Rental Greenmotion Kadıköy Sigorta Ücreti Alıp Hasarı Karşılamıyor.

Ali
23 Mayıs 2024 23:49