Gratis Beauty Yanlış Hizmetle Mağdur Etti

Gratis Beauty Yanlış Hizmetle Mağdur Etti
13 Mart 2023 12:20

12 Mart 2023 tarihinde Ankara Ankamall Gratis Beauty şubesine protez tırnak, manikür, kalıcı oje hizmeti için randevu oluşturdum. Mağazaya randevu saatimde gittim manikür yapıldıktan sonra tırnaklar hazırlandı, tırnak yapıştırıcısının bittiğini söylediler, yarım saat mağazada yapıştırıcı aradılar. En sonunda görevli personel yapıştırıcı kalmadığını eğer istersem jel güçlendirme yapabileceğini söyledi. Gösterdiğim uzun modelin aynısını yapacağını, jelin bu modele uygun olduğunu söyledi. İşleme başladı jeli tırnağıma bombeli şekilde sürdü ve öncesinde protez tırnağa göre manikür yapıldığı için tırnak boyum kısacık kaldı, jel de tırnak boyumla aynı oldu. Ben tırnağın boyunu uzatacak diye beklerken bu kadar işlem dedi. Sizi mağdur ettik bari nail artı ücretsiz çizeyim dedi. Gösterdiğim çok basit bir modeli yapamadı düz simli bir oje sürdü o bombeli tırnakların üstüne iyice kalınlaştı. Yapılan işlem beni psikolojik olarak çok etkiledi, Gratis'in kalitesine güvenerek ve ilk defa böyle bir işlem yaptırmanın hevesiyle çok moralim bozuldu. Yaptırmak istediğim ve yapılan işlemi eke fotoğraf olarak koyuyorum. Kendi tırnaklarım çok daha güzeldi. Mağduriyetimin giderilerek yanlış yapılan bu işlemin düzeltilmesini ve paramın iade edilmesini istiyorum.

13 Mart 2023 12:29 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri 0 850 210 6 900

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Mağazasında Çalışana Psikolojik Baskı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

29 Ağustos 17:27
Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Kalıcı Oje Çıkarma Ücretinin Yüksekliği Müşteri Sadakatini Zedeliyor

17 Eylül 16:14