GrandPashaBet Bahis Yalanları

GrandPashaBet Bahis Yalanları
13 Aralık 2023 02:49532

GrandPashaBet şirketi, kuponumun kazanmış olmasına rağmen, çift sarı karttan çıkan kırmızı kartı tek sarı kart olarak değerlendirdi. Normalde iki kart sayılması gerekirken, bu durum bahane edilerek kuponum kaybetmiş olarak gösterildi. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum, aksi takdirde insanların emekleri ve paraları boşa gitmiş olacak.

13 Aralık 2023 02:34
Eki aç

Galatasaray maçında cophenag ilk yarı 1 tane sarı kart yedi ve daha sonra 2. Yarı başka bir oyuncu çift sarı dan kırmızı yedi ve benim almış olduğum takım 1 2.5 üst kart bahsinin gelmesi gerekirken çift sarıdan kırmızıyı yani 2. Sarı sayılmadı normalde kurallarda kırmızı kart bile 2 sarı yerine geçerken açıkça benim kuponumu yediler

13 Aralık 2023 02:54
Eki aç

Dedikleri şey ortada ve dediklerine göre almış olduğum bahis tutuyor ama kaybetmiş olarak gösteriyorlar

29 Ocak 2024 17:47 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sayın Ali Bey, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Sizlerden bu süre zarfında biraz daha beklemenizi rica eder ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Grandpasha365

29 Ocak 2024 18:07

Mail atmama ne gerek var orada kullanıcı ıd yazıyor her şey mevcut niye cevap vermek için veriyorsunuz

GrandPashaBet Paraya El Koyma

Emrah
12 Nisan 2024 16:08880

GrandPashaBet, aynı kupondan iki tane yaptığım için tüm kazandığım paraya el koydu. Müşteri hizmetlerini aradım aynı kup...

GrandPashaBet Kural Hatalı Maçta Kazancım Ödenmedi, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Murat
3 Ekim 2025 17:471.436

29 Eylül tarihinde GrandPashaBet web sitesi üzerinden 5839534573 numaralı kuponumla kombine bahis yaptım. Kuponumda yer ...

GrandPashaBet Tutan Kupon Parasını Yatırmıyor

Akın
1 Şubat 2024 19:401.483

"18 günün sonunda paramı yatırdılar nihayet. Teşekkürler..."

Tümünü Gör
GrandPashaBet Mağdurum, Paramı Vermediler

GrandPashaBetMağdurum, Paramı Vermediler

Esra
GrandPashaBet Hesaptan Alınan Para

GrandPashaBetHesaptan Alınan Para

Şerafettin
GrandPashaBet Site Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

GrandPashaBet SiteKazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

Tugay
GrandPashaBet Sitesinin Oyunlara Müdahalesi

GrandPashaBetSitesinin Oyunlara Müdahalesi

Öylesine
GrandPashaBet Oyunlara Müdahale Var!

GrandPashaBetOyunlara Müdahale Var!

Bahar
GrandPashaBet Hesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

GrandPashaBet HesapTakibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

Ramo