Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

• profile
1 Destekçi

Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Mağdur Olma

Mehmet 23 Aralık 2022 15:56
Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Mağdur Olma

Dis sorunum var ilgilenen yok yardımcı olan yok randevu alamıyoruz. Aldığımız randevulara gittiğimizde biz yapamayız bu riski alamayız deyip eve ® yolluyorlar. Ön dişlerim çekildi öylece kaldı ne işe gidebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum zaten güldüğümüz yoktu ağzımızı açamaz olduk. Ben bir t. C. Vatandaşıyım devlet Hastanesi devletin doktoru benim sağlığımla ilgilenmeyecekse ne diye kime diye o hastanede görev yapıyor. Aralık 19'da Göztepe diş hastanesinden şikayetçiyim 5 sene önce yaptırdığım implant doktoruna git o yapsın diyor ben o doktora ulaşamıyorum göremiyorum cevap vermiyor diyorum bizim yapacağımız bir şey yok diyor doktor yazık vallahi yazık.

• profile
1 Destekçi

1 hafta önce

Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Doktordan Şikayetçiyim

*** isimli sözde doktor annemin yanlış dişini çekip ilaç vs bile vermeden eve yollamış. Yaklaşık 10 gündür kadın konuşamıyor ve yemek yiyemiyor kendisiyle görüşmeye geldiğimizde cevap bile vermeyip dışarı çıkın diye tepki verdi. ****isimli bilgisiz doktordan şikayetçiyiz.

Eda
31 Aralık 2022

Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Şikayet

Göztepe ağız ve diş sağlığı pol. Dr. **** tarafından mağdur edildim. Emzirdiğimi söylediğim halde bana amalgam dolgu yaptı. Ondan sonra üç doktorun söyledikleri tek şey emzirenlere amalgam yapılmaması gerektiğiydi. Bütün yasal haklarımı kullanacağım lisansının elinden alınması için her şeyi yapacağı...

2 Yorum

Ayşe
Ayşe

Devlet Hastanesi zaten Implant yapmıyor ki devlete neden gittiniz

İmplant yapan hastaneler var ama. Ben zaten implant için gitmedim çözüm için gittim. Özel hastanede yaptığım implantlarım mevcut hastanenin yapması gereken ya implanta bağlantılı ya da implantlardan bağımsız protez uygulaması olacak ama yardımcı olan yok. Ya paranla özelde tedavi ol ya da ne halin varsa gör diyorlar