Play Store'den iki kez mobil ödeme ile satın aldığım oyun için bende 20 TL kesmesi gerekirken 60 TL Vodafonehattımdan kesinti yapmış almadığım şeyin 40 TL faturamda görünüyor. Olması bir normal durum değil Vodafone müşteri hizmetlerini aradım bizimle alakası olmadığını playstore tarafından kesinti yapıldığını söylediler. Ben Play Store'den şikayetçiyim. Benim paramı en kısa zamanda geri iade etmelerini istiyorum Teşekkürler
Play Store'den iki kez mobil ödeme ile satın aldığım oyun için bende 20 TL kesmesi gerekirken 60 TL Vodafone hattımdan kesinti yapmış almadığım şeyin 40 TL faturamda görünüyor. Olması bir normal durum değil Vodafone müşteri hizmetlerini aradım bizimle alakası olmadığını playstore tarafından kesinti yapıldığını söylediler. Ben Play Store'den şikayetçiyim. Benim paramı en kısa zamanda geri iade etmelerini istiyorum Teşekkürler