Google Play Hesap Verilerimin Silinmesi

10 Haziran

Merhaba, benim bir şikayetim var ® lütfen yardımcı olur musunuz. Facebook ® ile giriş yapmıştım bir miktar para verdim. Oyuna bayağı bir geliştirmiştim hesabımı fakat ayarlardan bilgiler kısmında Google Play hesabıma bağla seçeneğine tıkladım diğer Facebook verilerim hepsi silindi lütfen Facebook taki hesabıma geri bağlayın çok üzüldüm çok üzgünüm öyle olmaması gerekti. Düzeltir misiniz. Çok rica ediyorum. Gerek iletişim numaramı bırakırım yeter ki ulaşın. Düzeltelim 0545****630

Google Play İade Ettiği Para Tarafıma Ulaşmıyor

04 Ağustos

Google Play üzerinden yaklaşık olarak 60 gün önce çocuğun tarafından yapılan bir alışveriş sonrasında fark ettim ve iade talebinde bulundum. Para Turkcell Paycell tarafından ödenmişti. Ödemeden sonra paraların iade edildiği gözüktü Google Play ekranından, ancak Paycell hesabıma giren herhangi bir pa...

Google Play Bankalar Artık Çok Güçlü Şifre Koymalı

1 hafta önce

Hesabımdan Google temporary hold adlı bir yer para çekmek istedi, son zamanlarda bu tip doğanımcılar çoğaldı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Devlet yetkilileri bu işe çok uzak, vatandaşlar mağdur durumda. Ne yapacağımızı, ne zaman soyulacağımızı artık bilemiyoruz.

Google Play 699.99 TL Hesabımdan Bilgim Olmadan Çekilen Para

2 hafta önce

Haberim olmadan hesabımdan Google olaydan abone olunmuş ve hesabımdan 669.99 TL bir para kesilmiş, defalarca geri ödeme isteğinde bulundum halde geri ödeme yapılmıyor. Kimse yardımcı olmuyor. Burada mağdur olan biziz, hiçbir şeye saygı göstermemeniz çok ayıp. Gerekenlerin yapılmasını istiyorum.

Google Play 699.99 TL Hesabımdan Bilgim Olmadan Çekilen Para

Bilgim Dışında Google Play Karttan Para Çekimi

3 hafta önce

Google Play'de kayıtlı kartım olmamasına rağmen hesabımdan üst üste oyun için 879TL para kesilmiş. Banka mesaj olmasa fark etmeyecektim. Bilgim dışında olan bu ödemenin iadesini istiyorum. Ziraat Bankası provizyondan kontrol ettim oraya yansımız çekim.

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.