Google Play Hesap Açamıyorum Bilgileri Doğru Giriyorum Ama Gene Açamıyorum

28 Mayıs

Dostla kartını aldım Google Play'den uygulamasını indirdim giriş yapamıyorum bilgileri doğru giriyorum ama giriş yapamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Canlı şikayete girdiğimde. Sorunumu çözemedi Siz çözerseniz çok sevinirim. İyi günler diliyorum.

Google Play Pay Kod

20 Mart

Google Pay kod için para kesmesini biliyor ama kod göndermiyor. Kuruşu kuruşuna alacağım. Google ödeme hesabı açmak için kredi kart bilgilerimi girdim bayağı uğraştırdı. Hem kart kayıt işlemi gerçekleşmiyor hem de kod için geçici ücret kesiyor.

Google Play Abonelik İptal Etmeme Rağmen Para Çekmeye Devam Etti

5 gün önce

Google Play okcupid uygulamasının aboneliğini sonlandırmama rağmen 8 aydır hesabımdan para çekmeye devam ediyor. İlgilenilmesini ve ücretimin iadesini talep ediyorum. Sorumlusu Google Play ve okcupid uygulamasıdır. Kart hareketlerine bakmasam farkında bile olmayacağım

Google Play Satın Alma Kod Gelmedi İade Yok

1 hafta önce

Google Play ödeme kafasına göre alım yapıyor. Kartımdan iznim olmadan 120 TL alınmıştır herhangi bir onaylama SMS, e posta gelmemiştir. Küçük kardeşim satın aldı fakat mesaj gelmedi onayım yok iade istedim vermediler yahu nasıl şirketiniz tüm paramla A**geçeceğim en azından daha güvenli.

Google Play Satın Alma Kod Gelmedi İade Yok

Google Play Karttan İzinsiz Para

1 hafta önce

Kredi kartımdan izinsiz para çekildi, bu nasıl olabilir. 54 TL'lik oyun yükledim, 2200 TL fazladan aynı gün içinde sürekli para çekildi. Bu nasıl gerçekleşebiliyor? Bu konuda şikayetim var, nasıl çözülür? En kısa zamanda dönüş yapın, çok sıkıntılı bir durum bu. Olayı yaşayan bir ben değilim.

1 hafta önce

Para iadesi yapıldı yazıyor ama sonuç yok 2 ay olacak yatırmadılar. Kredi kartından haberim olmadan oyun satın alınmış 909,99 TL İadesi yapıldı yazıyor fakat herhangi bir ödeme sağlanmadı. Kredi kartımı güncelledim lütfen iade yapın 06.07.2023 Tarihinde

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.