GollerCepte'de Yorumlar Kısmı Açılmıyor

1 hafta önce

Ben 82.( Ya***a**) GollerCepte'de yorumlar kısmı neden kapatıldı? Bu geçici bir düzenleme mi yoksa yorumlar kısmı artık açılmayacak mı? Eğer geçici bir düzenleme ise GollerCepte de yorumlar kısmı ne zaman açılır?

GollerCepte Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 7 sa 32 dk
GollerCepte Logo
1 hafta önce

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Goller Cepte

GollerCepte Logo

GollerCepte Yardımcı Olun Lütfen

Ömer
1 hafta önce

GollerCepte 1 gol 100mb oynadım. Belçika İsveç maçına 16.10.23 maç iptal edildi. Bir aydır hiçbir şey yapılmıyor. Yorumlar kısmı kapandı herhalde. Uygulamada ulaşılmıyor ne numara var ne e-posta yardıma dahil sadece s. S. S. Var. Yardım edin lütfen ss

GollerCepte Uygulama Hatası Olması

Cansu
1 hafta önce

İnternet kazandığım uygulamadan artık internet kazanamıyorum. Zaten MB olarak verdikleri interneti bile vermeyi bırakmışlar. Yazık, gerçekten yaptıkları işe özen ve saygı kalmamış. Zaten nereden vuracaklarını şaşırmışlar. Artık kimseye tavsiye etmeyeceğim, uygulamayı bozmuşlar. İlginiz için teşekkür...

Goller Cepte Uygulaması

Güven
1 hafta önce

Merhaba, Goller Cepte uygulamasını yeni aldığım iPhone telefonuma yükledim; ancak eğlence bölümündeki MB kazanma oyununa ne ücretli ne de ücretsiz oynama hakkı vermiyor. Lütfen yardım etmenizi rica ediyorum. Bu uygulama çok işime yarıyordu, limitimi aşmamamda çok faydalıydı.

9 Yorum

Ben bayağı takılıyordum ya grup vardı bizim 6 7 kişi falan yalan oldu oda

Ali

Günaydın gc biti burası başladı 😂

Yağmurrada

Bizim de eskiden bir grup falan vardı da sonra herkes dağıldı, çok girmiyordum bende

Ali

Kesinlikle öyle maalesef göncelde mi takılıyordun yoksa maç var mıydı

Ali

MK bir orası vardı onunda içine Etiler

Ali

Vallahi iyimi oldu bilmiyorum ama çk alışmıştım oraya cidden herksle bağlantım koptu bence kötü oldu

Yağmurrada

Bir anda kapatmaları kötü oldu. Yoksa kapatılması doğru karar bence

Ali

Maalesef kapatıldı galiba mesaj bölümü ne güzel takılıyorduk orada vakit çok güzel geçiyor du

Ali

Maalesef kapatıldı galiba mesaj bölümü ne güzel takılıyorduk orada vakit çok iyi geçiyordu

GollerCepte Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı