İade Süreci Başlatılamayan Goldmaster Süpürge!

Merhaba; Halen sorunumuz giderilmedi. İlettiğiniz numara ile görüşüyoruz "konunu bizimle alakası yok Şok market iadenizi yapacak" diyor, Şok market ile görüşüyoruz "iadeyi yapabilmemiz için firmanın onay vermesi gerekiyor" diyor. Tedarikçi firmanın yani sizin iade onayı için ürünü teslim almanız gerekiyor. Ürünü size gönderebilmem için tarafınızdan iade kargo kodu gönderilmesi gerekiyor. Fakat günlerdir kod gelmiyor. Biz kısır döngünün içinde debelenip duruyoruz. Sanki elimizde ateşten top var kimse dokunmak istemiyor. Tüketici Hakları gereği benim iademin hemen yapılması gerekiyor. Bu prosedür bezdirmek için varsa çok işe yarıyor. Bir daha ne sizin markanızı alırım veya çevreme aldırırım ne de Şok market ten elektrikli veya elektronik ürün alırım. Her iki firmanın sattığı ürünün arkasında durmamasını hiç profesyonel bulmuyorum.

11.05.2022 de Şok Marketler ® üzerinden satın aldığımız Goldmaster Marka elektrik süpürgesinin emiş güzü çok zayıf. Bu nedenle iade etmek istedik. Fakat tedarikçi firma Kale ® elektronik dış tic. A. Ş. İade talebi oluşturduğumuz 16.05.2022 den beri iade kargo kodu göndermiyor. Bu nedenle iade prosedürü başlatılamıyor. İadeyi kabul edip etmeyecekleri de şüpheli. Aracı olan Şok Marketler firmaya konuyu iletmesine rağmen cevap dönülmedi.