Goldmaster ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Goldmaster PC-3232 ProClean

Gökhan
Gökhan 06 Şubat 18:30
Goldmaster Ürün Teslim Edilmiyor

Goldmaster firmasından 23.01 de elektrik süpürgesi sipariş ettim, ellerinde olmadığı için siparişi iptal ettiler ve para iadesi olacak dediler bunun üzerine 30 01 de farklı model sipariş verdim, daha sonra iptal olan ürünü tekrar işleme aldılar ve 2 süpürge siparişim oldu. Henüz ikisi de kargoya verilmedi, her gün arayıp 15 dakika telefonda konuşuyoruz ama bir gelişme yok. Resmen oyalıyorlar. Ürünlerin altına da sadece olumlu yorumları koyuyorlar. Firma resmen oyalıyor.

Goldmaster Logo
Goldmaster07 Şubat 08:55
Goldmaster PC-3232 ProClean

1 hafta önce

Goldmaster Süpürge Çekim Gücü Düştü

Trendyol Goldmaster satıcısından 24 Mart 2023 tarihinde teslim almış olduğum "Goldmaster Proton Çift Hepa Filtreli 3lt geniş Hazneli Hiz Ayarlı Cyclonic Toz Torbasız Elektrikli Süpürge" çekim gücü düşmüş bulunmamaktadır. İlk aldığım zamana kıyasla çok ciddi bir fark var. Goldmaster tarafından Gereği...

12 Nisan

Goldmaster Elektrikli Süpürge Toz Torbası

Ben 2019'da Goldmaster markalı elektrik süpürgesi aldım. İlk zamanlar çok güzel çekiyordu ama zaman geçtikçe çekim gücü azaldı ve çok ses çıkarmaya başladı. Evi süpürdüğüm zaman tozu toz torbasına değil de dışına atmaya başladı. Garantisi devam ediyor ama muhatap olan kimse yok.

1 Yorum

Ali
Ali

Goldmaster kaliteli diye aldım halada öyle düşünüyorum ama düğmesi 2 ayda bozuldu sinek küçüktür ama mide bulandırır bu düğmeyi nereden bulurum