Goldmaster ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Açelya sonuçtan hiç memnun değil

Süpürge Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Açelya 04 Kasım 2020 13:18
Goldmaster PC-3215 Pro Cyclone Elektrikli Süpürge Kalitesizliği

PC-3215 Pro Cyclone elektrikli süpürge görsele koyduğum süpürge ilk 1-2 ay gayet iyiydi sonra tüm toz filtreye yapışıyor 4lt denilen o kovaya birikmiyor nedense ve çekim küveti falan yalan rezil kablosu çok kısa o kadar pişmanım ki aldığıma kuzenime de sebep oldum ne yazık ki, eski süpürgem de gitti verdim keşke vermeseydim, kalitesiz bir makine aldım kocam alma dediği halde o yüzden yeni süpürge al da diyemiyorum ben yandım, ben filtre kısmının da fotoğrafını koyacağım.

Goldmaster Logo
Goldmaster04 Kasım 2020 13:19
Açelya04 Kasım 2020 13:29

Aramanızı bekliyorum o zaman

Goldmaster Logo
Goldmaster04 Kasım 2020 13:30
Açelya04 Kasım 2020 14:27

5 sene sonra ararsınız galiba önemli değil zaten beni aramanız bir şey düzelmiycek değişmeyecek ben sadece başkaları yanmasın diye buraya yazdım illa okuyan olur benim boşluğuma geldi okumadım keşke baksaydım burda ki yorum benim için önemli bakmadım bu durumu da hak ettim

Süpürge Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

05 Temmuz 2022

Goldmaster Servisin Sürekli Bozması Tamir Etmemesi Malzemesini Alması

Goldmaster elektrikli süpürge bozuldu çekim gücü iyi değil diye götürdüm düğmesini bozdular, düğmesi için götürdüm filtresini aldılar, filtre için götürdüm hem çekim gücü hem düğmesi bozuk ben böyle bir servis görmedim. Sürekli aynı durumla karşılaşmaktan yoruldum. Ayrıca süpürge her gitmesine 2 ay ...

1 hafta önce

Goldmaster Süpürge Çekim Gücü Düştü

Trendyol Goldmaster satıcısından 24 Mart 2023 tarihinde teslim almış olduğum "Goldmaster Proton Çift Hepa Filtreli 3lt geniş Hazneli Hiz Ayarlı Cyclonic Toz Torbasız Elektrikli Süpürge" çekim gücü düşmüş bulunmamaktadır. İlk aldığım zamana kıyasla çok ciddi bir fark var. Goldmaster tarafından Gereği...

12 Nisan

Goldmaster Elektrikli Süpürge Toz Torbası

Ben 2019'da Goldmaster markalı elektrik süpürgesi aldım. İlk zamanlar çok güzel çekiyordu ama zaman geçtikçe çekim gücü azaldı ve çok ses çıkarmaya başladı. Evi süpürdüğüm zaman tozu toz torbasına değil de dışına atmaya başladı. Garantisi devam ediyor ama muhatap olan kimse yok.

4 Yorum

Onur
Onur

Bende tam alacaktım vazgeçtim son durum nedir hanımefendi? İyi ki okumuşum sizin yorumunuzu

Tamer
Tamer

Merhaba, ne oldu süreç. Ben de alacaktım vazgeçtim şimdi bu yorumlarınızla.

Goldmaster PC-3215 Pro Cyclone Elektrikli Süpürge Kalitesizliği

Süpürgemi gönderdim ama sonuç yok yok neymiş toz haznesi kırık ben gödermeden her yerine baktım kırık falan değildi bunu değişmek için bir de benden para istediler süpürgenin borusunu değiştirmiyorlar bu boru ile süpürme işlemi yapılır mı

Açelya

Tüketici haklarınada gideceğim gerekirse mahkemeyede giderim ben yandım başkaları yanlasın