Goldmaster Kasıtlı Olarak Hatalı Ürün Gönderiyor

Emin
04 Ağustos

Trendyol üzerinden aldığım tıraş makinesi bozuk bir şekilde yollanmış. Goldmaster isimli satıcıya ulaşamıyorum. 60 dakika olarak vadedilen pil süresi 20 dakika içerisinde bitiyor. En kısa zamanda çözüme kavuşsun. Goldmaster müşteri hizmetlerini arayınca kimse açmamaktadır. Kasıtlı olarak açmadıklarını düşünüyorum. Garanti süresi geçmemiş olan ürünüm bir an önce değişsin ya da iade edilsin.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 35 dk
Goldmaster Logo
07 Ağustos 09:21

Goldmaster Tıraş Makinesi Kalitesiz

Ömer
2 hafta önce

Merhaba Goldmaster jantı tıraş makinesi aldım ama 1 aydır problem yaşıyorum. Hiç kesmiyor bu kadar kalitesiz bir ürün görmedim. İade edemem çünkü h kutusunu hem de faturası ni attık. Gold master firması benim bildiğim kadarıyla kurumsal yapısı düzgün bir firma ama ürettiği ürünler çok kalitesiz.

Goldmaster Kırık Tıraş Makinesi Ve Servis Beklentisi

3 hafta önce

Tıraş makinem düşüp kırıldı. Servisi aradım. Kahramanmaraş'taki adresi verdi. Numara verdi. Aradım ve tıraş makinesini verdim. Teslimde bir evrak vermedi. 3 haftayı geçti ve hala parça bekliyorum. Yapacağım diyor. Servis hizmetleri depremden aksadı ama parça gönderilmiyor.

Goldmaster Tıraş Makinesi Pişmanlık

08 Ekim

Eskisinden memnun olduğum için. Birisi oğluma birisi kendime yaklaşık 2 ay önce 2 adet aynı model Goldmaster tıraş makinesi aldım. Maalesef birisi ilk tıraştan sonra kendi kendine çalışmaya diğeri diğeri de 2,3 tıraştan sonra şarj olmamaya başladı. Bana şimdi yenisini verseler ne yapayım, pişman old...

1 Yorum

Ali

Goldmaster işi öğrenmiş " bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz Sorununuzu bize bildirin " bire kardeşim sorunu işte öğrendiniz yazsanız ya garanti belgesi ile birlikte servise verin serviste bize göndersin gereğini yapalım diye Niye işi yokuşa çıkmaza sürüyorsunuz Açıkça biz kullan at ürün üretiyoruz kullan ve atınız bak hiç sorun olur mu her şey den önce dürüst ve güvenilir olun ki hep Goldmaster ı tercih edelim Bu şartlar da Goldmaster tercihi bırak yakınından bile geçilirken düşünmek lazım

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 35 dk