16 Mart 2013

Gold Teknoloji Marketleri Para İadesini Hala Yapmadı!

Kargo problemi yüzünden teslim almadığım ürün gold'a 21.02.2013 tarihinde geri gitti.
Bana 5-7 iş günü içerisinde kredi kartınıza paranızı iade edeceğiz dediler. 11.03.2013 tarihinde tekrardan irtibata geçtim ne oldu iadem yapılmamış diye. Bana aynı şeyi söyleyip durdular.
Ben teslim almadığım ürünün 2 taksitini ödedim. Ne zaman iade edeceksiniz acaba çok merak ediyorum. Taksitleri bitince mi acaba?

Yunus 80 Okunma

Cevaplar

  • Gold Teknoloji Temsilcisi19 Mart 2013

    Değerli Müşterimiz; Konu ile ilgili iadeniz yapılmış olup,şikayetiniz çözümlenmiştir. Saygılarımızla, Gold.com.tr

  • Gold Teknoloji Temsilcisi18 Mart 2013

    Değerli Müşterimiz; Konu ile ilgili tarafınıza telefonla bilgi verilmiştir. İade işleminiz sağlanmış olup,hesap bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Gold.com.tr

  • Yunus 18 Mart 2013

    Cumartesini günü firma tarafından arandım. pazartesi kesin yapacaklarını söylediler. Bugün saat 16:00 civarında yine hesabıma iade yapılmadığını gördüm. tekrardan mail attım müşteri hizmetlerine ve verdikleri cevap beni şaşırtmadı ; Değerli Müşterimiz; Konu finans birimine iletilmiştir.En geç bu hafta içi iade işleminiz gerçekleştirilecektir.Yaşanan aksaklıktan dolayı özür diler,anlayışınız için teşekkür ederiz Tam bir fiyasko... en geç bu hafta içi diye birşey mi var. neredeyse1 ay olmuş iade edeli. Vallahi helal. performansınızı kutluyorum.

  • Gold Teknoloji Temsilcisi16 Mart 2013

    Değerli Müşterimiz, Banka alt yapısında çalışma olduğu iadeniz pazartesi günü gerçekleşecektir.Gecikmeden dolayı özür dileriz. Saygılarımızla, Gold.com.tr

  • Gold Teknoloji Temsilcisi16 Mart 2013

    Değerli Müşterimiz, Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci hemen başlatılmıştır. En kısa sürede bu süreç sonuçlanacaktır. Bu süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Tarafınıza telefon ya da mail yolu ile bilgilendirme aktarılacaktır. Saygılarımızla, Gold.com.tr

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön