17 Ocak 2014

Gold Teknoloji Marketleri Bozuk Ürünü Tekrar Gönderiyor.

02.01.2014 tarihinde Gold Teknoloji Marketleri firmasından almış olduğum MTFK Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi ürününün haznelerinden biri su almadığı için değişim talebiyle geri gönderdim, çünkü ürün çalışmıyordu. Ürün bugün değişim olmadan tekrar bana gönderildi. Değişim istememe rağmen hemde su içinde poşete sarmışlar her yeri su makinenin. Denedim yine çalışmıyor, bugün tekrar kargoyla göndereceğim ama böyle bir olamaz , ben paramı istiyorum. Bir daha asla hiçbir güç bana bu firmadan ürün aldıramaz.

Rahman 151 Okunma

Cevaplar

  • Rahman 20 Ocak 2014

    Kullanma Kılavuzunda su haznesi doluyken taşınması uygun değil diyor onun içinde rapor verselerdi keşke yada arızalı ürün göndermeden bir inceleselerdi bu kadar kurumsal iseler ki onlarla da konuştum ulaşıp cevap dahi veremiyorlar hatta telefonu kapatıyorlar dönüş yapacağız diye arayan soran yok ben arızalı olan bu ürünü istemiyorum,ya sıfır ürün gelir yada param iade edilir tedarikçiyi dahi ben arıyorum ürünü ben sizden satın aldım ama kimse yardımcı olamıyor bana

  • Gold Teknoloji Temsilcisi20 Ocak 2014

    Değerli Müşterimiz, Ürününüzün iadesi ve değişimi teknik servisinin düzenleyeceği rapor doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Teknik servis "ürün iade ve değişime uygundur" olarak rapor düzenlemesi durumunda ürünün iadesi ve değişimi sağlanabilmektedir. Saygılarımızla, Gold.com.tr

  • Rahman 20 Ocak 2014

    Bugün 3. kez bana geri gönderiyormuşsunuz arıza yok iddiası ile müşteri hizmetlerinideki hanımefendi de istediğiniz yere başvurun gidinb kaymakamlığa falan dedi saygısızca

  • Rahman 20 Ocak 2014

    arızalı ürünü 3.kez göndermeye çalışıyorlar,bugün arayıp öğrendim ki iade istememe rağmen bunu yapıyorlar tüketici haklarına başvurucağım

  • Gold Teknoloji Temsilcisi17 Ocak 2014

    Değerli Müşterimiz, Cihazınızı tekrar bize ya da direk yetkili servis noktasına yönlendirmeniz durumunda gereken inceleme sağlanacaktı.Ürününüzün iadesi ve değişimi teknik servisinin düzenleyeceği rapor doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.Teknik servis "ürün iade ve değişime uygundur" olarak rapor düzenlemesi durumunda ürünün iadesi ve değişimi sağlanabilmektedir. Saygılarımızla, Gold.com.tr

  • Rahman 17 Ocak 2014

    Ürünün fotoğrafları da mevcut o halde görünce direk fotoğraflarını çektim

  • Gold Teknoloji Temsilcisi17 Ocak 2014

    Değerli Müşterimiz, Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci hemen başlatılmıştır. En kısa sürede bu süreç sonuçlanacaktır. Bu süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Tarafınıza telefon ya da mail yolu ile bilgilendirme aktarılacaktır. Saygılarımızla, Gold.com.tr

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön