Begüm sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2023 21:27

Bugün Carrefour'dan aldığım Gold harvest marka kara sevda ay çekirdeğin içinden sağlığa zararlı. Paketi yırtık içine dökülmüş oksijen tutucu çıktı! Paketin bir kısmını yedikten sonra fark ettim durumu! İnsanların sağlığıyla bu kadar oynayan bu markayı şikayet ediyorum.

29 Mart 2023 09:34 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Şikayetiniz ile ilgili sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Gold Harvest Kuruyemiş Müşteri Hizmetleri

Açık Ambalajlı Oksijen Tutucu Çekirdek Paketinden Çıktı, Sağlık Riski Oluştu

Esma
26 Kasım 16:23
Abdullah sonuçtan çok memnun

Açık Oksijen Tutucu Paket Nedeniyle Hijyen Endişesi Yaşadım

Abdullah
27 Kasım 23:34
"Karşılaştığım sorunla alakalı gerekli bilgilendirme yapıldı ilgilerinden dolayı Gold Harvest çalışanlarına teşekkür ederim."
Açık Oksijen Tutucu Paket Nedeniyle Hijyen Endişesi Yaşadım
acik-oksijen-tutucu-paket-nedeniyle-hijyen-endisesi-yasadim-1.jpg
Mevlüt sonuçtan çok memnun

Açılmış Oksijen Tutucu Nedeniyle Çekirdekten Sağlık Riski Ve Yetersiz Geri Dönüş

Mevlüt
01 Kasım 00:12
"Firma ilk iş günü hızlıca aksiyon alarak çözüm sürecini başlattı ve marka adına özür diledi. Şikayeti önceden inceleyerek çözüm sürecini başarılı yönetti. Firmaya güvenim ve sadakatım arttı. Teşekkürler."
acilmis-oksijen-tutucu-nedeniyle-cekirdekten-saglik-riski-ve-yetersiz-geri-donus-4.pdf
acilmis-oksijen-tutucu-nedeniyle-cekirdekten-saglik-riski-ve-yetersiz-geri-donus-1.jpg