Global takip sayfasına, bir numara, takibi için para ödedim. 1200 dedi pazarlık ile 1000, oldu sonra ek güvenlik, duvarı sebebi ile 900 daha ödedim ama, hesaptan ses çıkmıyor ücret iadesi istiyorum ses çıkmıyor. Ben Web site üzerinden ulaştım bunlara para yollayana kadar iletişim oldu para atınca se...
1100 TL ödeme yaptım başka hiçbir şeyden bahsetmediler daha sonra 2500 TL daha istediler ve pazarlık yapa yapa 800 TL'ye indiler yatırmadım 1100 TL iade edilmedi ve engellediler.
1700 TL ödeme yaptım çocuğumun telefonunu takip etmek için daha sonra ek güvenlik duvarı olduğu için 2500 TL daha ödeme istendi yapılan hiçbir işlem yok. Ödeme karşı tarafın hesabına geçti muhatap bulamıyorum çok mağdurum destek olun lütfen.
Global Takip bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Global Takip henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Profili
Global Takip bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.