26 Şubat 2013

Glaxo Smith Kline Reklamıyla Yanıltıyor!

Ürün televizyonda yayınlanırken istekte bulunduğumuz takdirde ücretsiz deneme ürün gönderileceği belirtiliyordu. Ben de bunun üzerine internet üzerinden deneme ürün isteğinde bulundum ama maalesef bugüne dek hiçbir şey gönderilmedi. Firmanın yanlış reklam yaptığını düşünüyorum.

Daha önce de yardımlarınız olduğu için bu durumu size bildirmeyi uygun gördüm. Öyle bir ibare yazmamış olsalar zaten bir istekte bulunmayacaktım ama madem vaat ediyorlar yapmaları lazım diye düşünüyorum.

Meral 92 Okunma

Cevaplar

  • Meral 26 Ağustos 2016

    Gülmekten kendimi alamıyorum çünkü ben artık beklemiyorum çünkü hala gönderilmedi. Firmanın ne kadar ciddi olduğunu buradan anlayın.

  • Meral 15 Aralık 2013

    ürün gönderilmedi, bu tarih itibariyle zaten artık beklemiyorum da, ama şaka gibi, söz üzerine söz veriliyor, uygulanmıyor. Firmaya güven 0

  • Meral 22 Mayıs 2013

    Sayın yetkili ben bu tarih itibariyle hala bekliyorum. Bir anlam veremedim, sizin isteğiniz doğrultusunda deneme ürünü almak istedim eğer siz böyle bir istekte bulunmasanız sizden böyle bir isteğim olmazdı ama madem ki böyle bir hizmet vermek istiyorsunuz ben de ürünü almadan bir denemek istedim. Ama artık allemi cihan olsanız sizin ürününüzü almam.

  • Meral 12 Nisan 2013

    Deneme ürününü bekliyorum. Söz verildiği halde gönderilmedi, firmaya güvenim kalmadı.

  • Meral 29 Mart 2013

    Hala deneme ürünümü bekliyorum maalesef hala elime ulaşmadı. Bana ulaşan cevapta gönderildiği belirtiliyor ama ne yazık ki gerçek bu, elime hiç birşey ulaşmadı

  • Meral 28 Şubat 2013

    Bekliyorum, teşekkür ederim.

  • Sensodyne Temsilcisi27 Şubat 2013

    Sayın Meral Hanım, Öncelikle GSK ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Yaptığınız başvuru ve talebiniz doğrultusunda deneme ürününüz en kısa zamanda size ulaşacaktır. GSK ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön