30 Haziran 2015

GittiGidiyor'dan Aldığım Telefon Arızalı Çıktı!

GittiGidiyor'dan aldığım Samsung S4 ekranı bozuk çıktı. Telefonu kargoyla iade ettim ve Metro elektronik denen firma bana garanti belgesi yolladı ama adamların kargo şirketi. Adamlara ulaşamıyorum telefonları hep kapalı. Telefonu yolladık ama 1 ay geçti telefon kayıp şikayet edemiyoruz. Karşımızda muhatap yok.

Mehmet 303 Okunma

Cevaplar

  • GittiGidiyor Temsilcisi18 Temmuz 2016

    Kullanıcımıza Şikayetvar.com'a tanımladığı e-posta adresi üzerinden ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor.

  • Mehmet 23 Haziran 2016

    1 yıl oldu bızım 815 TL uctu. Gittigidiyor.com un yeni ismi uctugitti.com oldu. Yazıklar olsun. muhatap bulamıyorum. Arayack kimse yok yalandan maıllerle cevap verılıyo

  • GittiGidiyor Temsilcisi01 Mart 2016

    Kullanıcımıza Şikayetvar.com'a tanımladığı e-posta adresi üzerinden ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor.

  • Mehmet 07 Şubat 2016

    Hala telefonum bana gelmedi sız beni cep telefonumdan neden aramıyorsunuz ve ılgılenmıyorsunuz. Komısyonunuzu aldınız tabı bız mağdur olmusuz ne olacak. Ben 819 TL odedım ama telefonuma ulasamadım. Hakkımı helal etmıyorum ve sızı her yere sıkayet edecegım. Magdurıyetımı gıderın.

  • GittiGidiyor Temsilcisi18 Ağustos 2015

    Kullanıcımıza Şikayetvar.com'a tanımladığı e-posta adresi üzerinden ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor.

  • Mehmet 04 Temmuz 2015

    Gitti gidiyor.com bana hala ulasmadı ve bende onlara ulasamıyorum

  • Mehmet 02 Temmuz 2015

    GittiGidiyor sıze ve ürünü bozuk cıkan firmaya telefonla ulasamıyorum. Ben su an ururnu bozuk ekranı olduğu için İade ettim ama telefonları kapalı sureklı. Sız beni neden teelefonla arayıp bilgi almıyorsunuz malı satarken mesajlarınız eksık olmuyor. 20.05.15de urunu aldım 3 gün sonra İade ettim hala cevap alamadım. Bana saçma sapan sıtenız var ne maıl atılıyo ne cevap verılıyo. benim sıze puanım -. mağdur olan musterınıze sahip cıkmıyorsunuz.urunun orgınal olup olmadığı bellı bile değil. Urunun kapagı elımde arkasında Samsung yazısı curudu parcalandı. beni arayın sızee ulasamıyorum 05309640061

  • GittiGidiyor Temsilcisi30 Haziran 2015

    Kullanıcımıza Şikayetvar.com'a tanımladığı e-posta adresi üzerinden ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön