25 Ocak 2014

GittiGidiyor Satın Aldığım Mont

Gitti Gidiyor sitesinden g** isimli satıcıdan bir mont aldım. Kalitesinden memnun kaldım fakat bedeni bana küçük geldi. Satıcıyla irtibata geçtim. Başta bana yardımcı olacaklarını söyleyerek sürekli oyaladılar. Daha sonra satıcının tavrı değişti ve kendisi ters mesajlar yazmaya başladı. Ne iade nede değişime yanaşmadı ve benim hakkım olan süreyi bilerek geçirtti. Ben Gitti Gidiyor sitesine de mesaj attım ama bir sonuç alamadım.

Satıcının en son mesajı beni çıldırttı. Kendisinden hala yardım beklerken bana beni bu kadar oyaladıktan sonra ''Mont satmıyoruz artık. Buyurun geçebilirsiniz. Aldığınız ürünün ilanda tüm açıklamaları yazıyordu. Bu şartları kabul edip aldınız. '' dedi.

Hale 72 Okunma

Cevaplar

  • GittiGidiyor Temsilcisi26 Şubat 2014

    Kullanıcımıza e-posta ile ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor

  • Hale 26 Şubat 2014

    Hala hiçbir çözüme ulaşamadık. Umarım başka insanlar mağdur olmaz...

  • Hale 21 Şubat 2014

    Destek hattındaki mesajınızı okudum ve soruyorum. Sizce şu aşamaya kadar bana hiçbir şekilde yardımcı olmayan satıcınız ben telefon açtığımda bir anda değişecek mi???? Benim moralimi bozmaya hakkınız var mı? Bir sürü para verip, sizin tutumunuz yüzünden gerçekten üzüldüm. Çözemiyecekseniz lütfen söyleyin. Çünkü satıcınızın mesajlarını okusaydınız aranmaması gereken bir i olduğunu anlardınız...

  • GittiGidiyor Temsilcisi20 Şubat 2014

    Değerli kullanıcımız, Müşteri hizmetlerimize 30/01/2014 tarihinde ulaştığınızı ancak size iletilen cevabı okumadığınızı görmekteyiz. Bana Özel sayfanızda yer alan (Destek Hattı'ndan gelen okunmamış 1 mesajınız var.) butonu üzerinden ilgili cevabı okuyabilir ve müşteri hizmetleri yetkililerimizle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, GittiGidiyor.

  • Hale 20 Şubat 2014

    Beni yönlendirdiğiniz gibi siteden size mesajımı attım fakat artık sizde ilgilenmiyorsunuz. Hala kimseden bir cevap alamadım, insanların işini doğru ve kaliteli yapmaları bu kadar mı zor???

  • Hale 28 Ocak 2014

    Ayrıca geriye dönük mesajlarım neden siliniyor? Size bu satıcının niyetinin kötü olduğuna dair bir mesaj daha yolluyorum, sizler bu mesajlarıda silmeden... **''Bakın bayan, şuan tek derdimiz bu olsa sonuna kadar ilgilenirdim, fakat bakınız dükkanımızdaki tüm ürünleri gittigidiyor sistemi sildi ve 2 gündür bununla uğraşıyoruz. Tek kazancınız elinizden gittiğini bir düşünün.'' **''iYİ DE SİZİN KESİK KESİK MESAJLARINIZ GELİYOR. Ürün ulaşmadı sonra değişim istiyorum sonra iade istiyorum. Biz birşey anlamadık ki. Ayrıca her mesajınıza cevap verildi.'' Gördüğünüz gibi satıcı iade veya değişim mesajlarımı almış, umarım sizde mesajların doğruluğunu kontrol edip sonra normal bir mesajla dönersiniz.

  • Hale 28 Ocak 2014

    Sayın gitti gidiyor yetkilileri size ulaşmam için açık kaydımın olması gerekiyor ama yok. Sorunumu daha nasıl anlatayım. Lütfen bana doğru düzgün bir cevap dönünüz. Sitenizde hiçbir yerden kimseye ulaşamıyorum, yoksa neden buradan yazayım?

  • GittiGidiyor Temsilcisi28 Ocak 2014

    Kullanıcımıza e-posta ile ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor

  • Hale 28 Ocak 2014

    Size o verdiğiniz linkten ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Durumu bu kadar zora sokmanızı anlamıyorum. Bahsettiğim satıcı yine bana mesaj atmış ve yasal hakkımı kullanırım falan diyor. Sizin gibi bir siteye bu tarz durumları yakıştıramadığımı bildirir sorunumun ivedilikle çözülmesini rica ederim. Teşekkürler

  • GittiGidiyor Temsilcisi27 Ocak 2014

    Kullanıcımıza e-posta ile ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön