09 Mayıs 2013

GittiGidiyor Satıcı Çok İlgisiz!

Size şikayette bulunduğum şahıs hala benimle irtibata geçmemiştir ve ben artık beklemekten sıkıldım ürünleride istemiyorum, paranın kartıma iade edilmesini istiyorum.

Özlem 131 Okunma

Cevaplar

  • Özlem 16 Mayıs 2013

    merhaba...ben satıcıyla görüştüm ben ürünler kötü oldugu icin yollamamış ve başka ürün seçmemi istedi ama ben diger hic bir ürünü begenmedim paramın geri talebini istedim bana yapamıyoruz dedi lütfen paramın iadesini istiyorum...Bilginizee...

  • GittiGidiyor Temsilcisi16 Mayıs 2013

    Değerli kullanıcımız, Konuyla ilgili bilgi almak için www.gittigidiyor.com/bizeulasin adresi üzerinden Destek Hattı'na ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, GittiGidiyor.

  • Özlem 15 Mayıs 2013

    sizden gamze şenelin telefon ve adresi bilgilerini alabilirmiyim...?

  • Özlem 14 Mayıs 2013

    bilgi verildi diyorsunuz ama hala icraat yok bu nasil iş arkadaş ya

  • GittiGidiyor Temsilcisi14 Mayıs 2013

    Kullanıcımızın 14 Mayıs 2013 tarihinde iletmiş olduğu ek yazışma hakkında kendisine e-posta ile ulaşılarak bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, GittiGidiyor

  • Özlem 14 Mayıs 2013

    satıcı size ulaşacak dediniz ama hala bana ulaşan olmadı ve ben o kişi sayende zor durumda kalıyorum...:@

  • GittiGidiyor Temsilcisi09 Mayıs 2013

    Kullanıcımıza e-posta ile ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön