www.gittigidiyor.com/bizeulasin
Saygılarımızla,
GittiGidiyor.
İbrahim 28 Şubat 2016
Defalarca müşteri hizmetlerine ulaşmak istedik yardımcı olunmadı ama Şikayetvar.com a şikayet yazınca yardımcı oldular. Bu durumda GittiGidiyor a mı yoksa Şikayetvar.com a mı teşekkür edeyim bilemedim:)
GittiGidiyor Temsilcisi30 Aralık 2015
www.gittigidiyor.com/bizeulasin
Saygılarımızla,
GittiGidiyor.
GSM Numarası Güncelleme
GSM Numarası Güncelleme
numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız. Geri Dön
Cevaplar
GittiGidiyor Temsilcisi01 Mart 2016
Kullanıcımıza Şikayetvar.com'a tanımladığı e-posta adresi üzerinden ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor.
İbrahim 28 Şubat 2016
GittiGidiyor Temsilcisi30 Aralık 2015