10 Nisan 2013

GittiGidiyor Kalitesiz Ürün!

Aldığım ürün elime geç geldi ve bende İzmir'de mecburen yenisini almak zorunda kaldım satıcıya ürünü iade etmek istiyorum ama kabul edilmiyor ki açıkça anlatmak gerekirse ben ürünü alırken satıcıya mesaj attım şehir dışına çıkacağım ürün yarın elime geçer mi dediğimde yarın elinize geçer dedi ki yarın kargoya verildi ürün elime c.tesi ulaştı şehir dışından geldiğimde pazar günü anahtarcıların hiç biri yapmadı ürün sağlıklı bir ürün değil dediler bende p.tesi satıcıya msj attım iade almıyor ürünü bana yollayın ben yapıp yollayayım diyor ki ben pazar günü İzmir'den yenisini aldım zaten.

Gokhan 112 Okunma

Cevaplar

  • GittiGidiyor Temsilcisi12 Nisan 2013

    Değerli kullanıcımız, 830219 numaralı Destek Hattı mesajınız 10/04/2013 18:39:38 tarihinde yanıtlanmıştır. GittiGidiyor’a üye girişi yaptıktan sonra www.gittigidiyor.com/bizeulasin adresinde bulunan “Son 30 günde yaptığınız tüm yazışmaları görmek için tıklayınız.” linki üzerinden ilgili cevabı okuyabilirsiniz. Saygılarımızla.

  • GittiGidiyor Temsilcisi12 Nisan 2013

    Değerli kullanıcımız, 830219 numaralı Destek Hattı mesajınız 10/04/2013 18:39:38 tarihinde yanıtlanmıştır. GittiGidiyor’a üye girişi yaptıktan sonra www.gittigidiyor.com/bizeulasin adresinde bulunan “Son 30 günde yaptığınız tüm yazışmaları görmek için tıklayınız.” linki üzerinden ilgili cevabı okuyabilir ve de Destek Hattı ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, GittiGidiyor.

  • Gokhan 11 Nisan 2013

    Ewet bana verdiginiz linke sikayetimi yazdim ama kimse bana hala donmedi !

  • GittiGidiyor Temsilcisi10 Nisan 2013

    Değerli kullanıcımız, Şikayetvar.com'a tanımlamış olduğunuz [email protected] e-posta adresiniz üzerinden 10.04.2013, 10.13'de tarafınıza bir e-posta iletilmiştir. E-posta servis sağlayıcınızın spam/junk klasörlerini de kontrol etmenizi rica ederiz. İlgili e-postaya ulaşamıyorsanız, şikayetinizi inceleyebilmemiz için Destek Hattı’na ulaşmanızı rica ederiz. GittiGidiyor Destek Hattı, GittiGidiyor’da yaşayabileceğiniz her türlü sorunda size yardımcı olmak için kurulmuş olup, 7 gün 24 saat destek vermektedir. GittiGidiyor’a üye girişi yaptıktan sonra www.gittigidiyor.com/bizeulasin adresinden Destek Hattı’na ulaşarak yetkili arkadaşlarımıza bilgi vermeniz halinde, konuyla ilgili olarak tarafınıza en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, GittiGidiyor.

  • Gokhan 10 Nisan 2013

    bana hiç bir şekilde geri dönüş olmadı ?

  • GittiGidiyor Temsilcisi10 Nisan 2013

    Kullanıcımıza e-posta ile ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön