18 Eylül 2013

GittiGidiyor Farklı Ürün Gönderdiler Kabul Etmiyor!

GittiGidiyor 'dan i** adıyla dükkan açan A** T**' dan bir set insan saçı çıtçıt postij aldım . Ürün tanıtımında %100 insan saçı olduğu ve boyamaya karşı garantili olduğu yazıyordu. Ancak ben sadece bir kere basit bir boyama işlemi yaptım . Isınmış naylon gibi birbirine girdi yani sentetik içerikliydi. Kendim de kaç kez içinde sentetik saç gördüm. Ürünü satıcıya yolladım incelensin diye ancak saç üzerinde daha fazla işlem yaptığımı öne sürerek beni oyalıyorlar. Ama ben saça yapılan işlemden eminim.

Nurşin 81 Okunma

Cevaplar

  • Nurşin 14 Kasım 2013

    iyi günler msjınızı şimdi gördüm. ben satıcıyla iletişime geçtim hatta postijleri geri yolladım bana hala %100 insan saçı olduğunu iddaa ederek geri gönderdi. ben birçok yre sordum ki sormaya da gerek yok zaten dokunduğunuz anda sentetik saç olduğunu anlarsınız herkes bu saçın en az %40ının sentetik olduğunu söyledi. satıcıya saçın içind sentetik telller olduğunu söylediğimde bana aynı makinada dikiliyorlar bir iki tane araya karışmış olabilir dedi ama bu bir iki tanelik birşey değil. gerekirse ürünü tarafsız birine gösterip kanıtlayablirm. ben 7 yıldır postij kulllanıyorum ürünün gerçek saç olup olmadığını bilmek o kadar da zor değil.

  • GittiGidiyor Temsilcisi14 Kasım 2013

    Değerli kullanıcımız, 05.11.2013 tarihinde, Şikayetvar.com'a tanımlı e-posta adresinize konuyla ilgili bir bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. İlgili mesajı bugün tekrar adresinize göndermiş bulunmaktayız; eğer tarafınıza ulaşan bir e-posta yoksa, lütfen bize http://yardim.gittigidiyor.com/destek-hatti/aliciyim/saticiyla-iletisim-kurmak adresi üzerinden ulaşınız. Saygılarımızla, GittiGidiyor.

  • Nurşin 04 Kasım 2013

    destek hattında dediğin gibi kontrol ettim ancak hiçbir msj yok.

  • GittiGidiyor Temsilcisi04 Kasım 2013

    Değerli kullanıcımız, Destek Hattı'na konu hakkında iletmiş olduğunuz 998178 numaralı mesajınız 17.10.2013 tarihinde cevaplanmıştır; ancak henüz ilgili cevabı okumadığınızı görmekteyiz. . GittiGidiyor’a üye girişi yaptıktan sonra www.gittigidiyor.com/bizeulasin adresinde bulunan “Son 30 günde yaptığınız tüm yazışmaları görmek için tıklayınız.” linki üzerinden ilgili cevabı okuyabilir ve yetkili arkadaşlarımızla iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, GittiGidiyor.

  • Nurşin 02 Kasım 2013

    61903512 ürün kodu. ürünü kontrol ettiklerini fakat gerçek saç olduğunu söylüyorlar. ama ben istersenz incelemeniz için size göndereyim alanen ortada naylon olduğu

  • GittiGidiyor Temsilcisi23 Eylül 2013

    Değerli kullanıcımız, Şikayetinizi inceleyebilmemiz için ilgili ürün numarasını iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, GittiGidiyor.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön