01 Nisan 2013

GittiGidiyor Aldığım Ürün Orjinal Değil!

Gittigidiyor mağazasından ürün aldım ve ürün tamamen gerçek 2 yıl garantilidir yazıyordu ben de sipariş ettim 5 ay kullandım telefonumda küçük bir sorun oluştu bunu gidermek için Samsung yetkili servise gittiğimde ürünün orjinal olmadığını öğrendim bundan da hiç hoşnut olmadım ve bu durumdan şikayetçiyim.

Yunus 172 Okunma

Cevaplar

  • Yunus 04 Nisan 2013

    teşekkür ederim şu anda gitti gidiyor sitenize maduriyetimi bildirdim

  • GittiGidiyor Temsilcisi04 Nisan 2013

    Değerli kullanıcımız, GittiGidiyor'da telefonla destek hizmeti bulunmamaktadır. Tarafınıza 03.04.2013 tarihinde iletmiş olduğumuz e-postaya geri dönüş yapmadığınızı görmekteyiz. Size yardımcı olabilmemiz için, GittiGidiyor'a üye girişi yapmanızın ardından, http://yardim.gittigidiyor.com/destek-hatti/aliciyim/urun-degisim-iade-islemleri adresi üzerinden Destek Hattı'na bilgi vermenizi rica ederiz. Yetkili arkadaşlarımız tarafınıza en kısa sürede geri dönüş yaparak bilgi vereceklerdir. İyi günler dileriz.

  • Yunus 03 Nisan 2013

    Sorunumu tam olarak açıklayayım size ben gitti gidiyor adresinde 8 ekim tarihinde samsung wave GT s8500 marka telefon satın aldım üründen memnundum da hatta hemen hemen 7 aylık bi kullanma sürecinde küçük bir sorun yaşadım ve bu sorundan dolayı malatya yetkili servise gittim ve bu yetkili servise telefonumu verince bana ürünün sahte spot olduğunu söyledi daha önce hiç bir şekilde sıfır bi ürün almadığım için bende bilmiyordum gelen kutu içerisinde sadece bi kağıt vardı ve onunda bana sahte geçersiz olduğu söylendi benim maduriyetim bu bana verdiğiniz link içerisinde de böyle hiç bir bilgi bulunmamakta maduriyetimin giderilmesini arz ediyorum

  • Yunus 03 Nisan 2013

    Benim sorunum bu vermiş olduğunuz link içerisinde bulunmamaktadır bana sizinle görüşe bileceğim bi telefon numarası vere bilirseniz sorunumu daha net bi şekilde izah edebilirim

  • GittiGidiyor Temsilcisi03 Nisan 2013

    Kullanıcımıza e-posta ile ulaşılarak bilgi verilmiştir. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.gittigidiyor.com/bizeulasin Saygılarımızla, GittiGidiyor

  • GittiGidiyor Temsilcisi01 Nisan 2013

    Değerli kullanıcımız, Şikayetinizi inceleyebilmemiz için sorun yaşadığınız ürün numarasını ve sisteme tanımlı e-posta adresiniz ile, GittiGidiyor kullanıcı adınızı bize iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, GittiGidiyor.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön