Oyun Alanı Görüş Engeli Ve Satış Yeri Tartışması

Ahmet
Gimsa
21 Ekim 10:55

Merhabalar ;
20 Ekim 2024 tarihinde ailem ile birlikte Eryaman Gimsa AVM'ye gittik.
Hem hanım ile annem alışveriş yapacaktı hem de ben ve babamda çocukları oyun alanına indirecektik ve göz kulak olacaktık.
Oyun alanını en güzel gözleyen yer giriş kattaki oyun alanını tepeden gören yer.
Buradan hem çocukları iki kata çıksa bile görebiliyorsunuz ve hem de seslenirseniz çocuk sizi daha iyi duyabiliyor. Aşağıdaki yerlere oturursanız eğer çocuğunuzu görebilme şansınız azalıyor çünkü ikinci kata çıkarsa eğer görüş alanınızdan çıkıyor. Aynı şekilde ikinci katta izlerseniz bu seferde çocuk alt kata indiğinde görüş alanınızdan çıkıyor.
Giriş yerindeki bu bahsettiğim nokta tam ideal nokta ancak burada da şahmaran gümüş adında bir satış yeri var.
Oradan çocuklarına bakmaya çalışan kişilere ben buranın kirasını veriyorum gidin buradan diyerek kaba tabirlerde bulunuyor.
Bizde babamla buradan çocukları izlemek istediğimizde aynı şeyleri söyledi. Ben buranın kirasını veriyorum müşterinin geçişini engelliyorsunuz diyerek kaba bir şekilde konuştu bizimle.
Babam ihtiyar bir adam sizin gibi koltukta oturup akşama kadar beklemiyor ayrıca kirasını veriyorum dediği yerinde satış yeri ile alakası yok.
Biz ayrıldıktan sonra kırmızı beyaz şerit çekti. Kendisi kafasına göre.
Bu konu hakkında yetkililerin bir çalışma yapmasını istiyorum.
Teşekkürler.

Nihal
13 Kasım 11:16

Muhammet
15 Temmuz 00:35
Gimsa Kasiyerin Görevini Bilmemesi

Sincan GOP Gimsa Üslupsuz Davranış.

Yusuf
17 Haziran 17:37