Gıdacım Market ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Salah sonuçtan hiç memnun değil

Bozoğlu Group (gda_marketim) Para Çekildikten Sonra Ürünler Gönderilmedi

Salah 22 Mart 22:52

Maalesef bizde 2150 TL değerinde ürün sipariş verdik. Ağustos ayında eksiksiz gelmişti bizde güvenerekten fazla aldık haliyle. Ama 1 hafta geçti hala ses seda yok. Bizde OGM teknoloji yazılım danışmanlık diye bir yere EFT yaptık yani zaten bana mantıksız gelmişti IBAN ama önceki siparişten güvenimiz var diye verdik. Şimdi bir de bununla uğraşacağız inşallah alabiliriz parayı. Bir de el değiştirmiş dediniz el değiştirdiğini kimse bilmiyor muydu?

3 hafta önce

Gıdacım Market Siparişlerimi Göndermedi

28.03.2023 tarihinde Instagram hesap adı gda_marketim olan ve WhatsApp numarası 0535****54 olan sayfadan 2990 TL'lik sipariş verdim. Kapıda ödeme istedim ama 100 TL kapora istediler. E**k**s*** adına parayı yatırdım. Ama ürünlerim gelmedi. 31.03.2023 tarihinde mesaj attım ve "yarın çıkıyor." diye me...

2 Destekçi
28 Nisan

Gıdacım Market Gelmedi Para Yok

Eşim Gıdacım Market adlı sayfada 6 Mart'ta ürün siparişi oluşturmuş, ödememizi yaptığımız halde ne bir ürünümüz geldi ne de geri dönüş yapıyorlar. Bilgi almak adına yazdığımızda engel yedik. Meblağ 885 TL, Cattar İnşaat Sanayi ve Limitet Sanayi şirketi adına gönderdim.

gidacim-market-gelmedi-para-yok-1.pdfpdf
1 Destekçi

3 Yorum

Metin
Metin

Sorununuz nasıl çözüldü

Duygu
Duygu

Bizde 1815 TL'lik EFT yaptık ilk siparişiniz gelmişti ona güvendik şu an bir muhatap yok OGM yazılım danışmanlık Allah su mubarek ayda perişan etsin. Nasıl bir yol izleyeceksiniz birlik olalım nereye şikayet edilecekse gerekeni yapalım çoğunluk belki etkili olur

Sorunum çözülmedi