Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Gezmoni

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Gezmoni ile ilgili bir şikayetin mi var?
21 Şikayet
Şikayet Sıralaması
26 Aralık 2022

Gezmoni Ödemesi Yapılan Ürünün Gönderilmemesi

Gezmoni'den alışveriş yaptım ödeme alındı ama sipariş görünmüyor. Hesabıma giriyorum siparişiniz yok diyor. Telefon WhatsApp'tan yazdım dönüş yok. Ödemeyi tamamladım ödeme kartımdan çekildi sitedeki iletişim numarasını arıyorum sürekli meşgul. Sorunun çözülmesini bir an önce paramın iade edilmesini ...

Gezmoni Ödemesi Yapılan Ürünün Gönderilmemesi
24 Aralık 2022

Gezmoni Den Sipariş Verdim Fakat Ürün Ortada Yok Şikayetçiyim

Ürün siparişi verdim kredi kartıyla ödeme alindi fakat ürün kargoya verildi gibi bir bildirim gelmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum açan yok. Mailime de geri dönüş yapılmıyor. 10 gündür mağdurum. Paramın iadesini veya ürünün gönderilmesini istiyorum.

18 Ekim 2022

Gezmoni Ürün İade Sorunu Ve İlgisiz Firma.

Sipariş ettiğim üründen başka bir ürün geldi iade etmek istiyorum gönderici numarası veya bilgi numarası kullanılmıyor sitedeki numara da sürekli meşgul hem iletişim hem iade formu doldurmama rağmen hiçbir şekilde dönüş olmadı ürün elimde kaldı ki inanılmaz kalitesiz. Herhangi bir sipariş numarası v...

16 Ekim 2022

Gezmoni Hesabımdan Para Çekildi Ama Siparişim Yok

Kolej ceketi sipariş verdim ödemeyi tamamladım ödeme kartımdan çekildi ama ödeme yapılmadı deniyor sitedeki iletişim numarasını arıyorum fakat çalmıyor bile. Sorunun çözülmesini bir an önce paramın iade edilmesini istiyorum böyle bir şey olabilir mi ya yazık günah.

26 Eylül 2022

Gezmoni   Ödemeyi Yaptığım Halde Dönüş Yok!

Gezmoni tarafından yanıltıldım. 10 gün önceki verdiğim sipariş gelmedi ödemeyi yaptığım halde, yalandan telesekretere aktarıyorlar, dakikalarca bekletip cevap vermiyorlar. Yarın ilk işim dava açmak insanları bu şekilde kaldıramazlar. Kendilerini ne sanıyorlar?

26 Eylül 2022

Gezmoni Ürün Göndermiyor, İletişim Yok

Gezmoni adlı internet sitesinden sweatshirt aldım. Ödeme çekildi ancak ürün siparişler arasında görünmüyor. Telefon numaraları çalışmıyor ve site üzerinden doldurulan iletişim formuna cevap verilmiyor. Site hakkında böyle şikayetler olduğunu bu sorunu yaşayınca gördüm.

25 Eylül 2022
Kader sonuçtan memnun

Gezmoni Para Verdim Ama Ürün Elimde Yok!

Bugün bir Kolej ceket aldım her şeyi eksiksiz yazdım kod bile geldi ama ödemeniz alınamadı yazdı ama benim kartımdan para çekildi benim param gitti am...

04 Ağustos 2022

Gezmoni Sipariş Verdiğim Ödemesini De Yaptığım Ürünü Göndermiyor

Gezmoni adlı internet sitesinden aldığım ürün hala gönderilmedi. Almış olduğum ürün 2 adet papatya yastık ve 185 TL kredi kartıyla ödedim. Ürün elime ulaşmazsa tüketici hakem heyetlerine müracaat ederek şikayet edeceğim. Sitede sayfayla ilgili sonradan bir sürü şikayet okudum bilseydim almazdım. Bun...

Gezmoni Sipariş Verdiğim Ödemesini De Yaptığım Ürünü Göndermiyor
12 Temmuz 2022

Gezmoni Ücreti Aldı Ama Ürünümü Yollamıyor

Gezmoni Sitesinden Sipariş Verdiğim Kolej ceket ürününün Siparişin parasını çekerken sorun oluştu dedi ama parayı hesabımdan çekti gönderilmesi Lazım Gelmezse Gereğini Yapacağım Herhangi bir şekilde kargo bildirimi de gelmedi. Numarası da kullanılmıyor büyük ihtimalle Kötü Amaçlı site gibi Duruyor,...

26 Haziran 2022

Gezmoni Parayı Çekti Ama Ürünü Yollamıyor

Sipariş vermiş bulunduğum d siyah Kolej ceket ürününü göndermediler. Siparişin parasını çekerken sorun oluştu dedi ama parayı çekti dedim herhalde gönderirler para çekildi sonuçta. 3 gün oldu ses yok . Arayayım numarayı dedim kullanılmıyor diyor. Herhangi bir şekilde kargo bildirimi de gelmedi. Ada...

27 Mayıs 2022

Gezmoni Yanlış Ve Kusurlu Ürün

Trendyol gezmoni 'den ürün aldım fakat ürün fotoğraftaki gibi gelmedi ve bedeni büyük paketi açarken de zarar gördü kargoyu Aras Kargo getirdi fakat yaşadığım yerden dolayı iade için Aras Kargo'ya götüremiyorum.

09 Mayıs 2022

Gezmoni Yanlış Gönderme Ve İade Sorunu

Bir ceket alayım dedim ne WhatsApp'tan ulaşılıyor ne aranabiliyor. Bu arada aldığım ceket yerine çok saçma bir ceket gönderdiler. Hiçbir şekilde iade edemiyorum değişim sağlayamıyorum. Dünyanın en saçma markası artık benim için.

18 Nisan 2022

Gezmoni Sitesinden Aldığım Ürün Güvenilir Değil

Gezmoni adında bir mağazadan oğlum Kolej ceket beğenmiş sipariş verdim sonra sepetimde kargo takip baktım hiç alınmış ürününüz yok diyor sitede verilen WhatsApp iletişim numarasını aradığım yazdığım halde hiç bana dönüş olmadı. Yanıltıldığımı düşünüyorum. Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim.

16 Nisan 2022

Gezmoni 2 Kere Para Çekildi ve Sipariş Girilmedi

Parayı iki kere çekmişsiniz ve hala para çekilmedi diyorsunuz. Onu geçtim sipariş alınamadı. Mahkemeye vereceğim sizi sonuna kadar da almaya çalışacağım paramı. Yazık hepinize bir gram hakkımı helal etmiyorum.

10 Nisan 2022

Gezmoni Markalı Ceket Yerine Kalitesiz Bir Hırka Gönderdiler

Kızım için markalı bir ceket sipariş ettim hiç alakası olmayan kalitesiz bir ürün gönderdiler. WhatsApp'tan ulaşmaya çalıştım. Değişim kodu göndereceğiz dediler bir daha cevap vermediler. Bankama ödemeye itiraz talebinde bulundum paramın iadesi için uğraşıyorum.

09 Nisan 2022

Gezmoni Para Çekilmesine Rağmen Sipariş Yok

Kartımdan ücret çekildi ama sipariş işlemlerinde görünmüyor destekle ilgilide bir geri dönüş yok. Hesabımdan çekilen tutarın iadesini istiyorum veya ürünün sipariş olarak geçmesini acilen arz ediyorum. İletişim kısmındaki telefon numarasını aradığımda bu numara servis dışıdır diyor.

04 Nisan 2022

Gezmoni Ürünün Parasını Verdim Ama Ürün Ortada Yok

Ben ürünün parasını ödedim ama ortada ürün yok. Böyle bir şey olamaz. Madem ki parasını alıyorsunuz o zaman ürünü de göndermeyi bileceksiniz. Şimdi benim param boşa gitti. Sitede yazan numarayı aradım geçici olarak kapatıldı diyor. Başka nereden ulaşabilirim size.

2 Destekçi
23 Şubat 2022

Gezmoni Kargom Yok Bilginize

Param alındı ama kargom gelmedi. WhatsApp'tan iletişime geçtiğim halde sürekli bugün yarın diyerek oyalandım. Ve artık cevap alamıyorum. Sistem de bir hata olduğunu söylediler düzelteceklerini söylediler ama hiçbir şekilde geri dönüş almadım. Gereğinin yapılmasını istiyorum

07 Nisan 2022
Alperen Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Gezmoni bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Gezmoni henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Gezmoni bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör