Emel
11 Eylül 19:29

Getir firmasından 10.09.2024 tarihinde toplu ürün siparişi verdim. 2 paket baget ve ithal muz tamamen bozulmuş şekilde geldi. Poşeti kuryeden aldığımda ağır bir koku geldi. Anlamadım ama mutfağa geçip açtığımda bildiğiniz ölmüş hayvan kokusu mutfağı sardı. Muzlar kapkara olmuş, çürümüştü. Canlı destekten iki kez talep oluşturdum, ürünlerin gelip alınacağı ve sonra iade yapılacağı iletildi. Akşam saatlerine kadar gelen olmadı, koku ağırlaştı. Evde 2 tane bebeğim var, dışarı koymak zorunda kaldım. Müşteri hizmetlerini aradım, aynı şeyi ilettiler. Acil notu düştüler. Gelen giden olmadı. Bugün sabah tekrar aradım, gelen olmadı. Öğlen saatlerinde tekrar görüşme sağladım, gelen olmadı. Şu an kapımın önünde kokudan durulmuyor ve sinek bastı her yeri. Bir şey değil, hasta olacağız. Ürünleri atmak istiyorum. Para iadesi o şekilde yapamayacaklarını söylüyorlar ama ürünlerini de gelip alan yok. Konuyla alakalı Tüketici Hakem Heyeti'ne de bildirim yapacağım. Severek alışveriş yaptığım bir platformdu. O ürünü dolaptan poşete koyana kadar bile hiç mi koku almadılar, anlamıyorum. Gözleri mi görmedi? Küflenmiş ürün satmayı anlamıyorum, yazık.

Getir - İade Ürün Sorunu

Sena
11 Eylül 21:54

Getirden Artık Sipariş Verilmez.

H. See
21 Ağustos 15:39
Getirden Artık Sipariş Verilmez.

Onur
06 Ağustos 21:15