Getir - İade Ürün Sorunu

Sena
11 Eylül 21:54

Getir ile ilgili olarak, bugün edindiğim izlenimle yalnızca 2 ihtimal söz konusu: 1) Hem Canlı Destek, hem de Müşteri Hizmetleri hattının sistemlere dair hiçbir bilgi+tecrübeye sahip olmaması 2) Şirketin zaten tüm sipariş data'sının doğru/eksiksiz tutulduğu havuz bir sisteminin olmaması "Çarşı"daki bir marketten, 8/9’da yaptığımız alışverişte, 2 ürün yerine ikâme olarak normalde daha ucuz olan markanın ürünlerini koyması sebebiyle, Canlı Destek’ten iade talebinde bulundum. İşleme almaları için ürün fotoğrafını paylaştım. Konuşmanın öncesinde birden fazla kez "iade" seçmiştim ama iade talep edip etmediğim tekrar soruldu. Talebimi yineledim, ertesi gün 11-12 saatlerinde adresten alınmasının uygunluğu soruldu, onayladık ve işleme alındığı iletildi. Ertesi gün ürünler alınmadı. Sonraki gün 10/9’da alınmayıp, para iadesi gelince tekrar CD’ten yazdım, hızlıca işleme aldıklarını ve en kısa sürede alınacağı söylendi. 1 gün daha geçti, bugün ürünler hâlâ alınmadı. Tekrar yazınca, CD’de çıkan temsilci, konudan bihaber, hiçbir bilgiyi doğru göremiyor, yalnızca iade olduğunu görüyordu. Defalarca kez, para iadesinin geldiğini, ürünlerin alınmadığını söylememe rağmen anlamadı. Konuşmanın başından beri iade olduğunu gördüğü ürünleri bana tekrar sordu, aynı sorularla dakikalarca uğraştım ve anlamayacağına emin olarak Müşteri Hiz'ni aradım. Çıkan ilk temsilci tüm bunları anlatmamı dinledi ve depoya ulaşıp kuryenin neden almadığını öğrenmek için beni hatta bekleteceğini söyledi. 7 dakika müzik dinleyerek bekledim, sonunda telefon kapandı. Tekrar aradım, bu sefer başka temsilci çıktığı için, bu süreci sürekli anlatmaktan sıkıldığımı söyleyip önceki temsilciyi ne kadar hatta beklediğimi, depoya ulaşıp bilgi vereceğini söylediğini ilettim. Bu kişi de ısrarla sorunla+siparişle ilgili sorularına devam etti ve ben de defalarca 4 ayrı yetkilisine anlattıklarımı tekrarlamak zorunda kaldım. Hatta "Çarşı" siparişi marketten yapıldığından, depoya ulaşılması/sorulmasının söz konusu olmadığı, sistemde böyle bir şey görmediğini iletti. Önceki aramamda neden bekletildiğimi sorunca bir şey diyemeyecekleri söylendi. Sonuç? Hiç. Ürünler hâlâ bizde. Telefonun diğer ucundaki etkisiz 5 ayrı eleman, tek bir aksiyon bile alamadı. Her birine tüm süreci anlatmamı gerektirecek kadar sistemden hiçbir şeyi göremiyor ya da okuyamıyorlar. Bu sistem (sizlik) le kime nasıl mutluluk getirirsiniz bilmem; insanlara getirebileceğiniz bir şey yokmuş gibi görünüyor.

Getir Bozuk Peynir Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Ersin