Getir Büyük Sipariş İadesi

28 Mayıs

Hayırlı akşamlar,

27 Mayıs Cuma akşamı saat 21:12 suların da Getir Büyük üzerinden sipariş verdim, siparişim teknik arızadan dolayı işleme alınmadı şeklinde bir uyarı aldım ve siparişimi vermedim asında ben öyle zannediyormuşum.

Sipariş alınmadığı için ürünleri çıkıp bizzat kendim markete giderek aldım ve yolda gelirken bir anda bildirim geldi Getir den Geldik Kapıdayız Kurye Sefa bey ürünleri bırakıp gitmiş.

Ben call center üzerinden sizleri aradım ve bana telefondaki kişi iOS işletim sistemlerinde böyle bir hata verebileceğini ama siparişin ilk dakikadan itibaren bizim sistemlerinizi düştüğünü söyledi.

İadesi için rica da bulundum telefondaki kişiyi tabii ® ki dedi aldırıyoruz diye bilgi vererek telefonu kapattı.

Aradan iki saate yakın süre geçti kimse almadı tekrar aradım yoğunluktan dolayı alamadıkları söylediler 28 Mayıs Cumartesi sabahı erkenden aldıracağız dediler.

Şu saat itibari ile ne gelen oldu ne de sipariş iadesini alan.

Bu siparişim üzerinden 30 saate aşkın süre geçti iadesi için 10 dan fazla arama yaptım fakat her defasında hemen aldırıyoruz dediler ama kimse almadı.

Sevgili getir ailesi kurumsallık bu mudur. Satış sonrası müşteri memnuniyeti sizin için önemli değil sanırım.

Ve ben bir daha asla getir den sipariş vermeyeceğim.

Sizlerden naçizane ricam ürünleri iade aldırın lütfen çünkü sıtkım sıyrıldı artık.

Hayırlı akşamlar diliyorum sizlere…

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Getir Bozulmuş Ve Kullanılamaz Durumda Olan Ürünler

12 Ağustos

Getir büyük'ten 12 Ağustos 2023 yani bugün 13.50'de sipariş verdim. Gelen manav reyonu ürünlerinden kıvırcık ve salatalık bozulmuş, kararmış kullanılamayacak durumdaydı. Sipariş iptali istedim ve defalarca aramama rağmen ilgilenen olmadı. Getir asistandan iletişim kurmak istedim. Sonuç alamadım. Be...

Getir Uygulamada Ödeme Hatası

03 Aralık 2022

Uygulamadan Sodexo ile ödeme sağlamama rağmen. Uygulama hatası yüzünden kayıtlı kredi kartımdan ödeme aldılar. Daha sonra siparişi iptal etmelerini ve kayıtlı Sodexo kartım ile tekrar sipariş vermemi istedim. Kendileri restoranın iadeyi onaylamadığı belirtti ve sipariş iptalinin para iadesiz olacağı...

Getir Müşteri Bekletme Ve Çözümsüzlük

5 gün önce

Getir'in müşteri memnuniyeti mi desem, buradaki firmaların hizmeti mi desem nereden başlasam? Getir uygulamasından sipariş ettiğim ürünlerden biri olmadığı için aradılar bunun yerine 2 tane şundan verelim dediler. Normalde 3 turta 3 pide gelecekti, 1 turta eksik geldi. Pideler bayat geldi, soğuk gel...

1 Yorum

Büşra

Çözümlendi mş sorununuz

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.