Hepimizin bildiği gibi her yıl 8-12 Kasım tarihlerinde bir çok e-com uygulamaları ve siteleri bütçeleri doğrultusunda indirimler/aktiviteler yapar, bir çok kişi de bunları takip eder. Ben de bugün Getir uygulamasında dolanırken "Getir Büyük"de "ilk siparişinize özel 80 TL'ye 40 TL indirim" aktivitesini gördüm ve 80 TL'lik sipariş oluşturdum. Ödeme ekranına geldiğimde; ilgili aktivitenin silinmiş olduğunu gördüm, i***@getir.com adresine konuyu bildirdiğimde gelen cevap : "Kampanyalar anlık düzenlenebilmektedir."