Genpa Teknik Servis Mağduriyeti

14 Ağustos 17:32
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba, Sancılı ve gergin bir sürecin ardından firmadan gerekli olumlu geri dönüşler sağlanarak sorun giderilmiştir. Yetkili ve ilgili arkadaşlara teşekkür ederim.”

18.07.2024 Tarihinde Xiaomi Türkiye yönlendirmesi ile Garantili Xiaomi 13T cihazımı kapanıp açılmaması sorunu üzerine Genpa Etiler şubesine teslim ettim. 23 Temmuz da bana gelen bilgilendirme de üretici firmadan yedek parça tedariği beklendiği söylenerek bu süreç 12 Ağustos tarihine yani son iş günü tarihinde bana gelen bildirimde; Servis Açıklaması : cihazın anakartı değiştirildi test ok cihazın akım değeri normal değerlerdedir Durum : İşlemleri tamamlandı. Olarak gözükmekteydi. Genpa Çağrı merkezini 0212 359 0 359 numaralı numaradan aradığımda Servis No ile sorguladığımda işlemler tamamlandı şubemizden teslim alınabilir. Bilgisi üzerine Etiler Genpa'ya giderek telefonumu istediğimde Telefonumun Adana Genpa'ya gönderildiğini öğrendim. Hiçbir bilgi verilmeden. 20 iş günü geçmiş olup telefonum hala elime ulaşmadı. Adana şubeden talep ettiler ama bugün 14 Ağustos ve telefonum hala yok. Arayıp sorduğumda ise tek dedikleri yetkili teknik ekibe bildireceğiz diye geçiştirmeler. Kanuni olarak yeni telefon talep ediyorum ama hep geçiştiriyorlar. Kendi düşüncem bu gibi yerler Sıfır telefonu kendilerine alıp muhtemelen bize onarılmış gibi eski telefonu veriyorlar. Xiaomi ve Genpa mağduru olarak bu mağduriyetimin giderilmesini rica ederim.

20 Ağustos 10:53

26 Mayıs 21:16

Cihazı Değiştirmemek İçin Cihazda Sorun Yok Diyen Xiaomi Ve Genpa

Semih
12 Şubat 12:56

Genpa Yedek Parça Temin Etmiyor.

Abdullah
21 Ocak 00:00