18 Mart 2015

Generali Sigorta Hep Problem!

04 Şubat tarihinde yaptırdığım Sigorta poliçesi için 25 TL yakıt çeki vereceklerini söylediler ve en geç 1 ay içerisinde telefon numarama yükleneceğini söylediler. 1 ay bekledim bu ayın başında tekrar aradım 6 Mart' da yüklenir dediler yüklenmedi. 10 Mart dediler yüklenmedi 13 Mart da kesin yüklenecek dediler yine yüklenmedi. 17 Mart'ta aradım benim her arayışımda telefon numaramı teyit eden firma (hatta arar aramaz ismimle hitap ediyorlar) bu sefer sistemde numaranız yanlış diyor ve düzeltip 1 ay içerisinde yükleneceğini söylüyor! Tamamen kendi hatalarından kaynaklı kazanılmış bir hakkımı 3 ay sonra vereceklerini söylüyorlar. Bu ikinci poliçem ikisinde de farklı sorunlar yaşadım bir daha asla!

Ferhat 1.556 Okunma

Cevaplar

  • Generali Sigorta Müşteri Temsilcisi23 Mart 2015

    Sayın Ferhat Özer Kampanyamız değerlendirme sürecinde olup devam etmektedir. Konu ile ilgili değerli sigortalılarımızı mağdur etmeden en kısa süre içinde gönderim sağlamaya dikkat etmekteyiz. Yaşanan gecikmeden dolayı tekrar özür dileriz Bilgilerinize Sunarız Saygılarımızla, Generali

  • Ferhat 23 Mart 2015

    Ya lütfen bana farklı bir şey söyleyin ben bu site üzerinden şikayetimi bildirmeden önce sizinle defalarca yaptığım telefon görüşmelerinde bana en son zaten nisan ayı içerinde yükleneceğini belirtmiştiniz benim sorunum, neden ben sizden kaynaklanan hatadan ötürü bu kadar geç alıyorum bu hakkımı (ki oda dediğiniz gibi birkaç hafta içerisinde gelirse) bu sizin için normal birşeymi nasıl bir müşteri memnuniyeti anlayışınız var. Sizden kasko yaptıracaktım son anda vazgeçtim iki yaptırmamışım.

  • Generali Sigorta Müşteri Temsilcisi23 Mart 2015

    Sayın Ferhat Özer Talebiniz ile ilgili toplamda 30 Tl opet çeki tarafınıza birkaç hafta içinde SMS ile gönderilecektir. Bilgilerinize Sunarız Saygılarımızla, Generali

  • Ferhat 23 Mart 2015

    Şubat ayının başında yaptırdığım trafik sigortası poliçesi için firmanın maksimum 1 ay içerisinde tarafıma vermeyi taahhüt ettiği yakıt çekini 2 ay dolmasına rağmen halen daha vermemiştir konuyla ilgili defalarca firmayla görüşme yaptım ama sonuç alamadım en son görüşmemde tamamen kendilerinden kaynaklanan hatadan ötürü çeki 3. ay içerisinde tanımlayacaklarını söylemektedirler ve telefon kayıtlarında olmasına rağmen bana sigorta yaptırmadan önce 25 TL'dedikleri yakıt çekinin şuan 20 TL olduğunu söylüyorlar, konuyla ilgili en kısa zamanda mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum aksi takdirde farklı mecralarda bu konuyu paylaşacağım.

  • Ferhat 19 Mart 2015

    Belirttiğiniz tarih benim sürekli aramamdan sonra kişisel sigorta danışmanı lütfetti ve aradı ama zaten ben bu şikayeti o görüşmeden sonra yazdım bana burada yazdığım şeyleri iletti kendisi hangi çözümden bahsediyorsunuz bana bir ay içerisinde tanımlanacak denilen yakıt tamamen sizden kaynaklanan sebeplerden dolayı 3 ay sonra tanımlanacak oda yine bir problem çıkmassa benim sorunum bu buradaki mağduriyetimi ben yazdım ayrıca ben kesinlikle emin olmama rağmen bana sigorta yaptırmadan önce 25 TL'denilen yakıt şimdi 20 TL'ye düşmüş

  • Generali Sigorta Müşteri Temsilcisi18 Mart 2015

    Sayın Ferhat Özer Talebiniz ile ilgili tarafınıza 17.3.2015 tarihinde Kişisel Sigorta Danışmanınız tarafından geri dönüş sağlandığı tespit edilmiştir. Yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz. Kampanyamız şu an değerlendirme sürecindedir. Tarafınıza SMS ile bilgilendirme sağlanacaktır. Bilgilerinize Sunarız Saygılarımızla, Generali

  • Ferhat 18 Mart 2015

    Ne zaman bilgi verildi benim neden haberim yok ortada bir mağduriyet var benim maksimum 1 ay içinde almam gerek bir hakedişi ben tamamen sizden kaynaklanan sebeplerden ötürü 3 ay sonra alacağım oda alırsam böylemi olması gerekli?! Birde ben kesinlikli eminim bana bu çekin sigorta yaptırmadan 25 TL olduğu söylendi ama son konuşmalarımızda 20 TL'deniyor hep yalan

  • Generali Sigorta Müşteri Temsilcisi18 Mart 2015

    Sayın Ferhat Özer Talebiniz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanarak bilgi verilmiştir Bilgilerinize Sunarız Saygılarımızla, Generali

  • Generali Sigorta Müşteri Temsilcisi18 Mart 2015

    "Sayın Ferhat Özer Kampanyamız şu an değerlendirme sürecindedir. Tarafınıza SMS ile bilgilendirme sağlanacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Generali "

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön