General Mobile şirketini arayıp hala üzerinde çalışıyoruz dedikleri ama az önce duyduğum habere göre yeni telefon çıkardıkları ve Android 10 ile birlikte geldiğini duydum madem güncelleme gelmeyecekti ne diye 2 sene güncelleme garantisi veriyorsunuz GM 9Proadlı telefona Yeni çıkan telefonunuza and. 10 ile satıyorsanız ve bu da Android One platformunda ve Google telefonlardan sonra ilk önce bu telefonlara gelecek Bir güncellemeyi vermiyorsunuz.
Gereğinin yapılmasını önemle rica ediyorum!.
General Mobile şirketini arayıp hala üzerinde çalışıyoruz dedikleri ama az önce duyduğum habere göre yeni telefon çıkardıkları ve Android 10 ile birlikte geldiğini duydum madem güncelleme gelmeyecekti ne diye 2 sene güncelleme garantisi veriyorsunuz GM 9 Pro adlı telefona Yeni çıkan telefonunuza and. 10 ile satıyorsanız ve bu da Android One platformunda ve Google telefonlardan sonra ilk önce bu telefonlara gelecek Bir güncellemeyi vermiyorsunuz. Gereğinin yapılmasını önemle rica ediyorum!.