Çakma ürünümü satıyorsunuz
Telefonunuz için söylüyorum. İki parmağınızla aynı anda hem ses kapamaya hem de telefonu açma tuzlarına basılı tutun telefonunuz açılacak. Acilanx kadar ve o 🐧 gidene kadar elinizi kaldirmayin. Aynı sorunla bende karşılaştım. Aldığım bayide arkadaşlar çok yardımcı oldu bu şekilde hallettik.
2. Kez alışveriş yaptım 2sindede problem yaşamadım. 2018 gm8 aldım Sultanbeyli şubesinden ve yurt dışına gittim telefonda penguen 🐧 çıktı ve arama ve aranma yapamadım. Şubedeki eleman ilgilenmedi Şimdi Sancaktepe şubesinde 8000 TL civarı bilgisayar aldım ürün bozuk çalışanların sürat 5 karış derdimi anlatamıyorum. Bozuk ürün satıp malınızın ardında duruyorsunuz kızıyorum elemana çözün benim işimi bir daha da gelmem diyorum siz bilirsiniz size zorla ürün satmıyoruz diyor Paramla 2. Kez mağdur oldum. Çalışanlarımızı zorla silah zoruyla mi çalıştırıyorsunuz bu adamlar maaş almıyorum niye mağdur ediyorlar. Neden 2. Kez aldığım ürün neden bozuk çıkıyor Çakma ürünümü satıyorsunuz