Cihazı yaklaşık 8 ay önce aldım ilk kez bluetooth açtım ve kapanmıyor. Defalarca cihazı kapatıp açtım ama nafile. Kapatıyorum saniyeler içinde tekrar açılıyor. Acil çözüm bulmanız lazım. General Mobile sorunları cansıkıcı olmaya başladı telefonun her şeyi sorunlu.
Kardeş bende de aynı sorun oldu. Fabrika ayarlarına döndüm. Tekrar açınca düzeldi. Bugün de teknik servis hayat eve sığar gibi uygulamalar varsa. Onlar da otomatik açıyormuş. Siz de dilerseniz fabrika ayarına dönün bir deneyin.
8 aydır ilk defa açman değişik ama neyse Reyhan arkadaşımızın da dediği gibi yaparsan kapanmama gibi bir ihtimal söz konusu değil Fabrika ayarlarına çevir açmayı dene aç kapa yap baktın ki sorun devam ediyor teknik servisi ara eğer aynı sorun olmazsa
Normal devam ederse sorun Reyhanin da dediği gibi uygulamalardan kaynaklıdır bende GM 9 Pro var ses sorunu başladı şimdi onunla uğraşıyorum telefon çok güzel fakat en başından tahmin ettiğim gibi elimde patladı ömrü çok kısa sürekliliği yok bu markan
Cihazı yaklaşık 8 ay önce aldım ilk kez bluetooth açtım ve kapanmıyor. Defalarca cihazı kapatıp açtım ama nafile. Kapatıyorum saniyeler içinde tekrar açılıyor. Acil çözüm bulmanız lazım. General Mobile sorunları can sıkıcı olmaya başladı telefonun her şeyi sorunlu.