1 yıl önce aldığımız telefon hiçbir şekilde darbe almamasına rağmen altta yer alan 3 ana tuşu bir anda çalışmamaya başladı. Servise götürdüğümüzde telefonun yamulduğunu kullanıcı hatası olduğunu söylediler ve 550 TL ücret talep ettiler. Bu nasıl olabilir dediğimizde çantanızda cebinizde sıkışmış olabilir dediler böyle bir saçmalık nasıl olabilir. Telefon ne darbe aldı ne düştü ne cebimizde taşınıyor telefonun Kılıfı var çantada sıkışması imkansız.
Telefonun görselinde bir yamukluk yok dıştan yamulmayan bir telefon içten nasıl yamuluyor . Hadi yamuldu, o kadar telefon kullanıyoruz, böyle bir durum hiç yaşamadım.
General Mobile in bu tavrı hiç hoş değil, tamamen telefondan kaynaklanan bir hatayı kullanıcı hatası olarak gösteriyorlar. Artık garantilerde yalan olmuş, umarım bu şikayetimi General Mobile görür ve dönüş yapar, başvurduğum servis Malatya yetkili servisi, 3 Kasım 2020.