12 Nisan 2013

Gediz Edaş İzmir Fatura Bildirimleri Kayboluyor!

İzmir Gediz elektrik dağıtım firması, okunan sayaç bildirimlerini müşteri kutularına bırakmıyor, rastgele bir şekilde ortada toptan bırakıyor. Bu şekilde bırakılan bildirimler kayboluyor ve ödeme yapacak olan müşterinin haberi olmuyor. Ödeme bildiriminin kişiye özel olması gerekmiyor mu. Örneğin, sarfedilen elektrik miktarı, ayrıca özel bilgi değil mi. Ben ortaya bırakırım, müşteri nasıl öğrenirse öğrensin demek oluyor böyle. Her apartman girişinde posta kutuları var.

Vedat 169 Okunma

Cevaplar

  • Vedat 02 Ekim 2014

    12 Nisan 2013 tarihli şikayetime, 21 Ağustos 2014 tarihinde "Sayın Müşterimiz Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Talebiniz değerlendirilerek en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır." diye cevap vermişler. Bugün 2 Ekim 2014 hala aynı sorun devam ediyor.

  • Vedat 21 Ağustos 2014

    Ne yazayım ki. Birbuçuk sene sonra cevap vermişler ama hala çözüm yok.

  • GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Temsilcisi21 Ağustos 2014

    Sayın Müşterimiz Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Talebiniz değerlendirilerek en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Gediz EDAŞ ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı Çözüm Merkezi’mizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta ile bildirebilirsiniz. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.

  • Vedat 18 Eylül 2013

    Ortada rekabet olmayınca; müşteri daima mağdur olur.

  • Vedat 14 Ağustos 2013

    Eğer başka bir firma bu işi yaparsa ve seçme hakkımız olursa anında ben ve aynı sitedeki çok kişi anında firmayı (Gediz Edaş) değiştiririz. Rakibi olmayan birçok firma gibi müşterisini asla umursamıyor.

  • Vedat 22 Nisan 2013

    Baktım ki burayı kaale almıyorlar. Telefonla ulaşmaya çalıştım. Uzun uğraşlardan sonra bağlandım ama yanlış kişiye aktarmışlar, çok kabaca burası değil sizin aradığınız yer dedi. Öyleyse doğru yere siz aktarın deyince daha da kabalaştı ben de telefonu kapattım. Daha sonra yine arayıp durumu tekrar anlatarak doğru kişiye ulaştım. Fatura bildirimlerinin posta kutularına bırakılması gerektiğini yetkili kişi de teyit etti. Bakalım bu burnundan kıl aldırmayan, en ufak gecikmede ceryanı kesen, açtırmak için hem ceza hem de kapama açma bedeli alan, Gediz Elektrik ne yapacak. İnşallah; telefonlarda olduğu gibi, elektrik dağıtımında da müşterinin istediği firmayı seçmesi mümkün olur.

  • Vedat 21 Nisan 2013

    Gediz Edaş İzmir; şikayetim size ulaşmadı mı? Yoksa nasılsa size mecburuz diye kaale mi almıyorsunuz? Türkiye'nin yeteri kadar ilerleyememesinin nedeni bu düşüncedir. Ben yaparım, sen git derdini Marko Paşaya anlat derler, böyle rakipsiz olunca. Elektrik fatura bildirimleri borçluya özel değil mi? Bildirim kaybolunca borçlunun haberi olmuyor ve ödeme gecikirse anında elektriğini kesiyorsunuz. Kapama - açma ücreti alıyorsunuz. Yoksa sadece bu ücreti alabilmek için mi böyle yapıyorsunuz?

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön